VELIKA ISPOVEST ŠABANOVOG MENADŽERA! Otkrio šta piše u TESTAMENTU, kao i GDE su pare koje je Šaulić uzeo za nastupe do 2021. godine! Sve je to Goca uradila!

"Rekao mi je šta je napisao u testamentu."

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Youtube/Vecernje novosti

Zvonko Grujić, menadžer i prijatelj pokojnog pevača Šabana Šaulića, tvrdi da je njegova udovica Gordana Šaulić vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unapred platili nastupe, sav novac uredno vratila i da im ne duguje ni dinara".

 

"Goca je žena za svaku pohvalu, ona nikome nikada nije ostala dužna. Mi smo već sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unapred. Sav novac je isplaćen", kaže Zvonko.

On takođe otkriva da su te novčane stvari oko nastupa odmah posle sahrane regulisali i sada nikome ništa ne duguju, a potom se osvrnuo se i na njegovu i Šabanovu saradnju.

"Šaban je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke svoje tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je uradio za mene. Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu? Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim pre 17 godina", priseća se Grujić, koji je danas poznati i cenjeni estradni menadžer u Austriji.

Šaban i Goca Šaulić
Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Šaban je u njega toliko imao poverenja da mu se čak poverio i kada je testament pisao.

"On je u mene imao 100 odsto poverenja, jer sam ga ja zaista smatrao pravim prijateljem. On je napisao testament još pre tri, četiri godine i tada sam saznao da sve ostavlja svojoj deci i ženi, koje je najviše i voleo. Za njih mu ništa nije bilo teško", priča menadžer. 

Kaže i to da je Goca oduvek bila glava kuće, da nije bilo nje, kralj narodne muzike bi sve pare potrošio po kafanama.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o deci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana. Kao par, ona i Šaban su super funkcionisali. Za celu porodicu Šaulić samo najbolje mogu da kažem", završava Zvonko intervju za "Srpski telegraf".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi