Dunja Ilić
Screenshoot Facebook
Dunja Ilić

Nemanja Kostić

Dunja Ilić, Foto: Nemanja Kostić

Jovan Ilić, vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić izvršio je samoubistvo, saznaje eksluzivno VIP. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a kako saznajemo policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja. U novom broju našeg magazina pročitajte poslednje reči koje je napisao.

Jovan Ilić

Promo

Jovan Ilić, Foto: Promo

Devetnaestogodišnja zadrugarka Tara Simov privukla je pažnju javnosti kada je u rijalitiju „Zadruga“ otkrila da je bila žrtva brutalnog vršnjačkog nasilja, ali i da je od 12 godine prepuštena ulici, zbog čega je morala sama da zarađuje. Međutim, kako VIP magazin ekskluzivno saznaje od izvora bliskog zadrugarki, Tara je u tom turbulentnom periodu vrlo brzo od žrtve postala glavni zlostavljač, a prvi novac zaradila je nelegalno - od prodaje droge.

Tara Simov

Screenshoot Instagram

Tara Simov, Foto: Screenshoot Instagram

Osim toga, kako tvrdi naš izvor, kontroverzna zadrugarka se kao maloletnica navukla na teške droge, zbog čega je nekoliko meseci provela na odvikavanju u Makedoniji.

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je Jelena Pešić, nova zadrugarka, a stavovima o drogama sve je nasmejala...

Jelena Pešić

Printscreen/YT

Jelena Pešić, Foto: Printscreen/YT

Folk zvezda Dragana Mirković godinama živi na relaciji Srbija-Austrija, a u prestonicu često dolazi zbog poslovnih obaveza, ali i da bi se družila s koleginicama i prijateljima.

U razgovoru za VIP Dragana je otkrila kako joj je pošlo za rukom da skoro 20 godina živi u harmoniji sa suprugom Tonijem Bijelićem, šta joj ćerka Manuela i sin Marko zameraju, ali i kako izgledaju njena druženja s holivudskim facama.

Dragana Mirković

Privatna arhiva

Dragana Mirković, Foto: Privatna arhiva

Sudbinu Nadežde Biljić i deteta koje će roditi otkrio nam je vizionar i numerolog Vlado Kečina...

Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

Pogledajte BONUS video:

Toma Panić izneo sve detalje nasilja nad Nadeždom!