Lukas i Džej Ramadanovski
Alo.rs
Lukas i Džej Ramadanovski

Alo.rs

Lukas i Džej Ramadanovski, Foto: Alo.rs

Proslavljenom pevaču Džeju Ramadanovskom je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Porodica i prijatelji neutešni su i nekoliko dana od pevačeve smrti.

Danas se pojavila čitulja koju su Aca Lukas, Aco Pejovi i Saša Matić dali u čast preminulog kolege.

Džej umrlica

PrntScrn

Džej umrlica, Foto: PrntScrn

Na dan Džejeve smrti, ekipa “Alo.rs” kontaktirala je folk zvezdu Acu Lukasa koji sa pokojnim pevačem Džejom Ramadanovskim ima i duet “Što si tužan prijatelju” koji su snimili pre dvadeset godina, ali je Vukasanović od suza jedva izustio jednu rečenicu:

- Izgubio sam mog brata...Ne mogu više da pričam - bilo je sve što je Lukas izgovorio za “Alo.rs”

Podsetimo Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahranu priprema pevačeva porodica, kao i kum Zoran.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Gancu

11.12.2020 02:07

Moguce da je tako, kao u citulji .najbolji pijevac,boem,smeker,ali i gospodin?,Izgubili su kormilo, to svakako,bivseg sibicara,lopova,prevaranta kako ga Kristijan opisuje nazivati gospodinom.Dzej je takav kakav je no standardi razumijevanje gispodstva fale potpisnicima citulje i velikom dijelu Srbije.,Camac tone.