ŠOK PRIZNANJE! Ostaćete bez teksta kada čujete šta Nada Macura radi u gradskom prevozu!

„Nedavno sam se zatekla u autobusu, a jednoj devojci je pozlilo. Položila sam je na prljav pod i polila vodom“, kaže doktorka za „Alo!“

Nada Macura
Nada Macura, Foto: E-stock

Najpoznatija naša doktorka Nada Macura živi kao sav normalan svet, koristi javni gradski prevoz, viđa se i razgovara sa običnim svetom, a kada god nekome u njenoj blizini zatreba lekarska pomoć, ona priskače bez razmišljanja. Za „Alo!“ je otkrila kakva joj se situacija desila pre nekoliko dana.

ALO! SAZNAJE Miki Đuričić je spreman i da ubije! Pčelar iz Kupinova krije veliku tajnu!

 

- Nedavno je jedna devojka kolabirala u prevozu. Ja sam skočila naravno i pružila joj prvu pomoć. Položila sam je najpre na pod, doduše prljav i izgažen, ali šta ću, takvi su uslovi u prevozu. Polila sam je flašicom vode koju su mi dali putnici, podigla sam joj noge, devojka se osvestila, a vozač autobusa je stao. Tako da je sve na kraju ispalo kako treba - kaže za „Alo!“ Macura, ističući da je ona, iako je zadnjih godina gledamo i kao reportera na TV „Prva“, pre svega lekar.

NJEGOV OTAC OTKRIO ŠOKANTAN RAZLOG! Prošlog petka je doneta presuda, a evo zbog čega je Miki Đuričić I DALJE U ZATVORU!

- U svakom trenutku i na svakom mestu ja sam lekar pre svega. Šta god radila i gde god bila, uvek ću u sebi imati tu potrebu da nekome pomognem, da ga lečim - kaže ona.

 

Kako nam je još objasnila, iako mnogi misle da je Nada javna ličnost i da živi glamuroznim životom, to je daleko od istine.

- Vozim se gradskim prevozom sa običnim svetom. Mogu vam reći da su putnici oduševljeni kad me vide, a i ja sam oduševljena njihovim reakcijama. Niko mi nikada nije uputio negativnu kritiku. Jedino im je čudno što me, eto, vide u prevozu, a ne u nekom besnom automobilu, pa su to i najčešća pitanja koja mi postavljaju: „Da li je moguće da se vozite prevozom i da nemate automobil?“ - kaže Nada, dodajući da se nikada ne švercuje već uredno kupuje kartu.

BIO SA NJEGOVOM ŽENOM, ĆERKOM, TUKAO IH I BACAO BOMBE! Karađore Subotić oprstio sve Čabarkapi! Za sve je kriva ONA, a evo zašto ništa nije preuzeo kada je IZMLATIO Aleksandru

Nada Macura
Nada Macura, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Kontrolori mi regularno traže kartu, nemam protekcije zbog toga što sam popularna. Međutim, nikada nisu bili nepristojni prema meni. Profesionalno obavljaju svoj posao i ja imam samo reči hvale za njih - kaže Macura za „Alo!“. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi