Nada Macura
Screenshoot Happy
Nada Macura

E-stock

Nada Macura, Foto: E-stock

Najpoznatija naša doktorka Nada Macura živi kao sav normalan svet, koristi javni gradski prevoz, viđa se i razgovara sa običnim svetom, a kada god nekome u njenoj blizini zatreba lekarska pomoć, ona priskače bez razmišljanja. Za „Alo!“ je otkrila kakva joj se situacija desila pre nekoliko dana.

PROČITAJTE I:

Nada Macura

Screenshoot Pink

 

- Nedavno je jedna devojka kolabirala u prevozu. Ja sam skočila naravno i pružila joj prvu pomoć. Položila sam je najpre na pod, doduše prljav i izgažen, ali šta ću, takvi su uslovi u prevozu. Polila sam je flašicom vode koju su mi dali putnici, podigla sam joj noge, devojka se osvestila, a vozač autobusa je stao. Tako da je sve na kraju ispalo kako treba - kaže za „Alo!“ Macura, ističući da je ona, iako je zadnjih godina gledamo i kao reportera na TV „Prva“, pre svega lekar.

- U svakom trenutku i na svakom mestu ja sam lekar pre svega. Šta god radila i gde god bila, uvek ću u sebi imati tu potrebu da nekome pomognem, da ga lečim - kaže ona.

PREPORUČUJEMO:

 

Kako nam je još objasnila, iako mnogi misle da je Nada javna ličnost i da živi glamuroznim životom, to je daleko od istine.

- Vozim se gradskim prevozom sa običnim svetom. Mogu vam reći da su putnici oduševljeni kad me vide, a i ja sam oduševljena njihovim reakcijama. Niko mi nikada nije uputio negativnu kritiku. Jedino im je čudno što me, eto, vide u prevozu, a ne u nekom besnom automobilu, pa su to i najčešća pitanja koja mi postavljaju: „Da li je moguće da se vozite prevozom i da nemate automobil?“ - kaže Nada, dodajući da se nikada ne švercuje već uredno kupuje kartu.

Nada Macura

Dejan Briza/Alo!

Nada Macura, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Kontrolori mi regularno traže kartu, nemam protekcije zbog toga što sam popularna. Međutim, nikada nisu bili nepristojni prema meni. Profesionalno obavljaju svoj posao i ja imam samo reči hvale za njih - kaže Macura za „Alo!“. 

PROČITAJTE I:

Nada Macura

Printscreen/ Happy