Nada Topčagić
Dejan Briza/Alo!
Nada Topčagić

Dejan Briza/Alo!

Nada Topčagić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Naime, turski predsednik je potučen na ponovljenim lokalnim izborima, a pristalice opozicije, očigledno ljudi sa prostora Balkana koji imaju tursko državljanstvo, veselile su se uz veliki hit 65-godišnje folk pevačice.

PROČITAJTE JOŠ:

Maja Nikolić

promo

 

- U šoku sam, pravo da vam kažem. Olivera Kovačević mi je javila odmah kada se to desilo, ali moj suprug i ja se trenutno nalazimo na Tari, pa nismo ispratili ništa, niti smo gledali TV - rekla je za „Alo!“ Nada i dodala:

- Ponosna sam na tu pesmu koja je nastala pre više od 20 godina. Ona je himna i mnogih naših reprezentacija, ali u isto vreme i moja lična karta. Drago mi je što se ona sluša svuda u svetu, pa i u Turskoj - kaže Topčagićeva. Ipak, napominje, ne bi pristala da peva ukoliko bi je predstavnici opozicione stranke iz Turske pozvali.

Nada Topčagić

Screenshoot Youtube

Nada Topčagić, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne bih pevala tamo opoziciji, da se Vučić ne naljuti - rekla je kroz smeh šaljivim tonom Nada, a onda uozbiljila situaciju.

- Ne pratim politiku, ali ne volim kada neko gubi. Ne slavim dok neko pati, niti bih proslavljala nečiji pad - kaže Nada Topčagić za „Alo!“.