Rasta
Nenad Vujanović
Rasta

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

Vozač i prijatelj Stefana Đurića Raste uhvaćen je u pljački jedne cvećare i menjačnice u Beogradu i preti mu kazna zatvora do pet godina, navodi "Stars".

Reč je o čoveku koji iza sebe ima debeo policijski dosije i više pita je pritvaran, ali je uvek izbegavao robiju. I sad pokušava isto to da uradi uz pomoć repera, koji mu plaća advokata i zvanično će ga zaposliti u svojoj firmi "Balkaton".

Stefan Đruić Rasta

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prema saznanjima, Rastin vozač je pomenuta krivična dela počinio pre nekoliko meseci, neposredno pred početak pandemije koronavirusa. Brzo je uhvaćen i pritvoren, nakon čega je pozvao svog prijatelja i saradnika. Đurić se odmah angažovao da mu pomogne, pozvao je svoje pravnike i platio ih da ga izvuku iz pritvora. Uspeli su u tome, ali krivica i dalje postoji i suđenje mu tek predstoji. U optužnici piše da je Rastin vozač bio deo organizovane grupe koja je opljačkala jednu poznatu cvećaru i menjačnicu u centru prestonice i da su na taj način protipravno prisvojili veću sumu novca.

Reper je jako vezan za svog prijatelja i daje sve od sebe da ga spase robije koja mu se sprema. Ovih dana će svog vozača zaposliti u firmi čiji je vlasnik, jer su mu pravnici savetovali da bi stalno zaposlenje moglo da bude olakšavajuća okolnost tokom procesa. 

Stefan Đruić Rasta

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Podsetimo, ovo nije prvi put da Đurić ima problem sa bliskim prijateljima i saradnicima, koji su skloni kršenju zakona. I njegov nekadašnji vozač Andrej Ančević, koji mu je ujedno i venčani kum, hapšen je u novembru 2018. Policija je kod njega pronašla drogu i vagu za tačno merenje, kao i pištolj, koji se nalazio u šanku restorana. Nekoliko meseci ranije ispred tog istog lokala na Zvezdari nepoznati napadači su pucali na Ančevića i tom prilikom ga ranili u nogu, kao i njegovu suprugu, koja je tada bila s njim. Rasta je nedugo potom otpustio Andreja, koji je onda za medije izjavio da su ga Stefan i njegova tadašnja supruga Ana Nikolić ponižavali.

Pročitajte i: