Ljubiša Samardžić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
Ljubiša Samardžić

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

 FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Kuća bivšeg ministra Ivana Tasovca u Beogradu je svojevremeno opljačkana, a i iz nje je izneto dosta skupocenih stvari.

U javnosti se dugo pričalo o vrednom nakitu i satu koji je nestao tada, dok Tasovac nije želeo da priča o tome kad smo ga pozvali.

- Nemam nikakvih komentara. Zahvaljujem se na pozivu. Prijatno - rekao je Tasovac tom prilikom, nakon čega je spustio slušalicu.

Kuća se nalazi u beogradskoj opštini Palilula.

Ivan Tasovac

Alo!/ Dejan Briza

 Foto: Alo!/ Dejan Briza

Kuća Ivana Tasovaca u Beogradu opljačkana je u avgustu 2017. godine i iz nje iznet vredan nakit i sat. On nije jedini takođe na meti pljačkaša su bili:

Jelenu Žigon čuvenu srpsku glumicu nepoznata muška osoba napala je 2015. na Dan zaljubljenih. Bila je sama u kući kada je čovek sa kapom preko lica ušao u stan i počeo da je maltretira.

Opljačkana kuća Ljubiše Samardžića. Uoči polaganja urme preminulog Ljubiše nepoznati počinioci upali su u stan u kojem živi njegova udovica Mira Samardžić i odneli su novac u iznosu od 6.000 evra, porodičan nakit i skupoceni sat koji je pripadao glumačkoj legendi.

Ljubiša Samardžić

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

Menđu opljačkanima je i Lepa Lukić. Dok je, ne sluteći zlo, udobno spavala u svom domu, u njenu kuću uleteli su pljačkaši koji su joj odneli oko milion dinara i sve platne kartice.,

Lepa Lukić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

Pročitajte još: