DESILO SE PRAVO ČUDO! Oni su se u Jerusalimu molili za Marinu Tucaković! Od kada sanja majku Isusovu, nema više TEGOBE!

Neverovatna priča.

Marina Tucaković
Foto: Screenshoot Youtube

Misleći da za Marinu Tucaković nema spasa, u periodu kad se najlošije osećala zbog karcinoma i kada prognoze lekara nisu bile optimistične, njene kolege, pevači i saradnici, očajni i bespomoćni, a opet sa velikom željom da joj pomognu, išli su ča nekoliko puta u Jerusalim na grob Isusa Hrista da se pomole za zdravlje najpoznatijeg tekstopisca s ovih prostora.

5 REČI NA KOJE SVI PLAČEMO! Ovo je NAJSKUPLJI STIH na našim prostorima! Marina je na ovome zaradila preko 100.000 EVRA!

 

I verovali ili ne, nakon toga se desilo čudo! Oni su izgovarali molitve za spasenje i zdravlje, nadajući se da će im Bog uslišiti molitve, i da će se Marina spasti, i čini se da su u tome i uspeli.

IZNELA NAJVEĆE ESTRADNE TAJNE Marina Tucaković otkrila šokantne DETALJE o Karleuši, Ceci i Ani Nikolić! EVO sa kojom se više NE ČUJE

Naime, Marina je ubrzo posle tih njihovih putovanja u Izrael, i iscrpnih molitvi počela da se oseća sve bolje i bolje, a da sve bude još mističnije, ona od tad svake noći sanja Bogorodicu i mnoge druge svece.

Kako se poverila prijateljima, dolaze joj u san i govore da je ona Božije dete, da je posebna i da će se sigurno izlečiti. Od tada je njena vera mnogo dublja i posvećenija, pa i sama redovno odlazi na liturgije i poštuje svaki post, a obećala je i da će otputovati u Izrael čim još malo ojača.

ISPOVEST ZA ALO! Marina Tucaković i dalje vodi bitku sa OPAKOM BOLEŠĆU ali ne odustaje od POROKA: Pijem i pušim i nije mi žao!

Marina Tucaković
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi