Ljuba Stanković i Severina
Promo
Ljuba Stanković

Printscreen

Ljuba Stanković, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Goca Tržan

Screenshoot Youtube

Goca Tržan, Foto: Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Promo

Kija Kockar, Foto: Promo

- Goca Tržan je bila veoma surova, rekla mu je da ne želi da ga više vidi na sceni, da je postao pomalo dosadan i da iskače iz frižidera. Takođe, Kija je Marini prvo dala nekoliko saveta, ali joj je na kraju rekla da ne treba da se šlepa uz brata i da bi trebalo da peva sama. Oboje su se mnogo potresli, Marina čak nije htela više da se takmiči - rekao je za „Alo!“ Boban Stanković i dodaje da takav potez profesionalaca kao što su one nije bio na mestu.

Milan i Marijana podržali Ljubu!

Međutim, nisu svi bili protiv Ljube. Pevač Milan Stanković i voditeljka Marijana Mićić stali su na stranu dece. - Samo je Milan sve vreme tokom njihovog nastupa govorio da su fenomenalni zajedno i da su priredili pravi šou. Potencirao je da žiri želi da vidi nešto novo, a Marina i Ljuba su to baš uradili. Publika je bila na nogama sve vreme, uzvikivala je njihova imena i bila u transu. Marijana je takođe bila oduševljena kako je izgledao nastup i branila je njih dvoje - rekao je Stanković.

Kada je prvi put video Kristinu, on se zaleteo ka njoj i sve vreme ju je ljubio, a onda ona tako da im se obraća, baš kontraefekat. Ljuba se mnogo potresao kada su one rekle takve stvari na njegov račun, a on ništa nije mislio loše, samo je želeo da radi ono što najbolje ume - rekao je gospodin Stanković za „Alo!“ i dodao:

- Kao otac samo želim da zaštitim svoju decu, a ova situacija me je mnogo iznervirala i smatram da takav postupak nije bio uopšte pedagoški. Ako im je smetalo što su njih svoje nastupili zajedno, mogle su to na lepši način da im kažu, a ne da ih napadnu. Oni su se posle tog nastupa mnogo potresli i veoma su uplašeni, pogotovo Marina, koja treba da nastavi to takmičenje - tvrdi Ljubin otac.

 

Komentari (10)

dodo

05.12.2018 08:09

Koje gluposti ? Da li to niko ne sme dati kritiku ili savet detetu? Volimo Kiju, Gocu, a i tu lepu decicu i nemojte preterivati.Poslusajte jos jednom snimak pa ce vam biti sve jasno!

NN

05.12.2018 12:30

@dodo - Kija je veliki strucnjak za muzku,strasno!Dokle tu zenu protezirate,koje ona kvalitete poseduje,mozda da manipulise sa naivnim gledaocima.

brana

05.12.2018 08:23

Boze dragi, gde mi idemo, kakva Kija, Goca isto da vredjaju decu.BRZO UKINITE OVAKVE SPODOBE.NEKA NAM DRAGI BOG POMOGNE.

Tajitaj

05.12.2018 08:39

Kad si toliko hteo da ih zaštitiš, što si ih uopšte i dovodio tu, i izlagao decu pritiscima i kritikama? Ipak su oni osetljiva grupa, a ta vrsta stresa je za njih tako male previše. Tako da meni nisu jasni roditelji te dece.

sofija

05.12.2018 09:21

U pravu su Goca i Kija, meni je bio jako simpatičan mali Ljuba, ali malo su preterali sa njegovim pojavljivanjem... Ipak je on jako mali da bi se toliko pojavljivao, pevao, igrao, reklamirao....njegov talenat je njegov ali preterano ga forsiraju i mali se više ne ponasa kao dete, sav je mator, ne valja

Anita

05.12.2018 09:28

Nisu ga vredjale,samo su rekle istinu.. mora neko to da kaže,kad su roditelji pomahnitali,pa ga trpaju svugde.

sasa

05.12.2018 09:46

Nije pedagoski kako ih roditelji guraju i forsiraju i ne znaju da objasne deci da u zivotu ima i kritika i neslaganja...i kojecega... Zene su istinu rekle, prosto je decko zaklonio i zasenio svoju sestru i njeno pevanje. Mogao je igrati bilo ko drugi, sta je sporno. A tek ovo kukumavkanje od strane roditelja je za zaljenje.

Jana

05.12.2018 09:57

Cuj zaleteo se da lljubi Kiju,a ona je bese sta,rijaliti zvezda,svasta

zima

05.12.2018 12:25

U pravu su Goca i Kija, sto je mnogo mnogo je, ispade nam je estrada na nivou, decijeg obdanista, konacno je trebalo reci, da je dosta........

zloca

06.12.2018 10:30

A ja nebih voleo njih dve da vidim vise u ziriju