ONI SU SAMO DECA: Goca i Kija vređale malog Ljubu Stankovića!

Katarina Lazarević | vip 2018-12-04 15:47:46 2018-12-04 15:47:46

Kako za „Alo!“ tvrdi vidno revoltiran Boban Stanković, pojedini članovi žirija razočarali su mu sina i ćerku, koji su imali zajednički nastup na „Pinku“

Promo

PROČITAJTE JOŠ:

- Goca Tržan je bila veoma surova, rekla mu je da ne želi da ga više vidi na sceni, da je postao pomalo dosadan i da iskače iz frižidera. Takođe, Kija je Marini prvo dala nekoliko saveta, ali joj je na kraju rekla da ne treba da se šlepa uz brata i da bi trebalo da peva sama. Oboje su se mnogo potresli, Marina čak nije htela više da se takmiči - rekao je za „Alo!“ Boban Stanković i dodaje da takav potez profesionalaca kao što su one nije bio na mestu.

Milan i Marijana podržali Ljubu!

Međutim, nisu svi bili protiv Ljube. Pevač Milan Stanković i voditeljka Marijana Mićić stali su na stranu dece. - Samo je Milan sve vreme tokom njihovog nastupa govorio da su fenomenalni zajedno i da su priredili pravi šou. Potencirao je da žiri želi da vidi nešto novo, a Marina i Ljuba su to baš uradili. Publika je bila na nogama sve vreme, uzvikivala je njihova imena i bila u transu. Marijana je takođe bila oduševljena kako je izgledao nastup i branila je njih dvoje - rekao je Stanković.

Kada je prvi put video Kristinu, on se zaleteo ka njoj i sve vreme ju je ljubio, a onda ona tako da im se obraća, baš kontraefekat. Ljuba se mnogo potresao kada su one rekle takve stvari na njegov račun, a on ništa nije mislio loše, samo je želeo da radi ono što najbolje ume - rekao je gospodin Stanković za „Alo!“ i dodao:

- Kao otac samo želim da zaštitim svoju decu, a ova situacija me je mnogo iznervirala i smatram da takav postupak nije bio uopšte pedagoški. Ako im je smetalo što su njih svoje nastupili zajedno, mogle su to na lepši način da im kažu, a ne da ih napadnu. Oni su se posle tog nastupa mnogo potresli i veoma su uplašeni, pogotovo Marina, koja treba da nastavi to takmičenje - tvrdi Ljubin otac.

 

Expand player
Pogledajte više