Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo!
Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Ceca Ražnatović doživela je nepravdu na svom Instagram profilu. Jedan komentar napravio joj je pravu pometnju!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

"Dragi moji, previše je oko nas provokacija, uvreda i neprimerenog ponašanja. Moja želja je da imamo zajednički cilj i da pokažemo da smo imuni na to, takođe da ne vređamo druge i da nas povezuje isključivo lepa emocija! Znam da ne tražim mnogo i da zbog naše masovnosti možemo da budemo svetli primer da je moguće imati zdravo i kulturno okuženje na društvenim mrežama. S ljubavlju, vaša Ceca", napisala je folk zvezda.

 

Cecu je jedna pratilac na Instagramu pitao:

"Što ne pomognete onda bolesnom detetu iz Bora o kojem se priča? Pa da svi imaju lepu emociju", piše u komentaru.

Ceca Ražnatović

printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: printscreen

Međutim, Ceca na ovo nije ostala nema, pa je odmah stigao njen vrhunski odgovor.

"Ko je rekao da neću? Samo bez nervoze", poručila je pevačica poslavši poljubac, a onda su je mnogi podržali.

Ceca Ražnatović

printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: printscreen

Komentari (4)

XXL

25.12.2018 18:46

Nego ne razumem ŠTA to može da čini njen koncert za Novu godinu pa da je cena ta od 78.000 eura? Ej, bre srbende bandoglave dati tolike pare - za ŠTA? Naravno za decu kojima je ugroženo zdravlje taj novac itekako znači i ka njima ga treba preusmeriti.

Filip

25.12.2018 18:48

Pa nije ceca jedina pevacica zasto malo ne napadadate ostale imamo mi jos imucni pevaca i pevacica koji bi mogli pomoci.svi tu pljuju nju a kad treba pomoc onda ajde ceco ti. I treba pomoci svim malisanima al svi a ne uvek ajde ceco a na kraju najgora

??????

26.12.2018 02:10

Ne znam ko odobrava ogromne narodne pare za nastup pevaca u Novoj godini ? A onda , mrvicu od toga honorara PONEKI daju u humanitarne svrhe.

Laki

27.12.2018 06:02

Vise od polovine tih apela za pomoc su prevare, dosetili se neki da igraju na tu kartu humanosti i mlate pare, proverava li iko gde te pare zavrsavaju,krene akcija sakupljaju se pare onda osvane vest da je doticna osoba preminula, i kraj sta je sa parama sakupljenim u akcijama, ne verujem da su usmerena za pomoc drugim osobama, vec su zavrsile u dzepovima prevaranata