Slagalica
Printscreen
Slagalica

Printscreen

Foto: Printscreen

Već 6. marta u 22 časa na RTS 1, startuje novi kviz "Stigni me ako znaš" čiji je jedan od autora Dušan Bulić, reditelj Miroslav Damjanović, a voditeljka Kristina Radenković. Kviz ima za cilj da zabavi gledaoce, ali i da proveri njihovo znanje iz opšte kulture. Pravila igre su jednostavna i igra podseća na igre poput "Monopol" ili "Ne ljuti se, čoveče". Ovo je jedini kviz u kojem takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku. Ukoliko ne da zadat broj tačnih odgovora, takmičaru se od osvojene sume oduzima suma koju treba da osvoji za publiku - otkriva Dušan Bulić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Stvarno sam duhovita. . . . . mua: @djilepopstar style: @srdjanvekic

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Feb 23, 2020 at 12:05pm PST

Saznajemo da u jednoj emisiji prođe od 120 do 200 pitanja. Na pitanje kako se Kristina snašla u ovom kvizu, Dušan kaže:

- Mislio sam da je jedna stroga i hladna osoba, ali ona je vrlo topla i duhovita osoba. Odlična je za saradnju i ima solidno znanje - ističe Dušan.

Dok čekamo da počne snimanje kviza, Kristina na tabletu gleda pitanja koja treba da postavi takmičarima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤❤❤ ?@dz_bejb za @gloriamagazinsrbija

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Jan 20, 2020 at 11:56pm PST

- Posle "Slagalice", ovo je drugi kviz koji radim u svojoj karijeri. Producenti su prepoznali moj dar za humor i to im se svidelo. Drago mi je što ću biti u prilici da se podsetim nekih pitanja koje sam davno čula, a u međuvremenu zaboravila. Priznajem da sam loša sa pitanjima u vezi sa sportom jer me ta oblast malo zanima - otkriva nam Kristina, a na pitanje šta joj najteže pada, iskreno odgovara da su to - visoke potpetice koje mora da nosi:

- Da mogu da budem u ravnim cipelama, letela bih po ovoj sceni, ali ovako... Zato svaki trenutak, dok se ne uključe kamere, praktikujem da obujem ravne čizme.