SVE JE BOLELA GLAVA OD NJEGOVIH SMICALICA On je NAJSKANDALOZNIJI čovek na estradi! Završio je i u ZATVORU, danas je potpuno promenio život!

Sećate ga se?

Nazif Gljiva
Foto: Printscreen

Bosanskohercegovački tekstopisac i nekadašnja rijaliti zvezda Nazif Gljiva poznat je i po tome što se u mladosti se bavio i pljačkanjem ljudi pa je više puta završio na robiji.

On je često pravio skandale, posebno sa poznatim ličnostima, kao što su Šerif Konjević, Haris Džinović, a prozvao je i Halida Bešlića da mu je dužan 1.000.000 evra.

Nazif je pet je godina navodno proveo u popravnom domu zbog džeparenja, a ljude je pljačkao po železničkim stanicama. Naime, Nazif Gljiva je za Harisa izjavio da je homoseksualac, a potom mu je ovaj uzvratio na prozivke, nazvavši ga smešnim.

PROCURILO IZ PRODUKCIJE Luna i Marko imaju TAJNI PLAN! Pobednica slagala mamu, sve rade Anabeli iza leđa!

Nazif Gljiva
Foto: Youtube

Inače, uprkos teškim počecima, Gljiva je sarađivao s Halidom, Šabanom Šaulićem i Šerifom Konjevićem. Među autorskim pesmama koje je radio su: "Zlatne strune", "Neću, neću dijamante", "I zanesen tom ljepotom", i druge.

MITROVIĆ POKUPIO NAJVEĆE CICE ESTRADE! Ova BOMBA ulazi u Zadrugu 3 i napraviće pravo LUDILO! Muškarcima će PASTI VILICA!

Nazif za sebe voli da kaže da je doktor estradnih nauka, a za svoju suprugu Sadu da je njegova najveća kritičarka. S njom je dobio sinove Damira i Emira.

U međuvremenu, pomalo se povukao od sukoba. On se pomirio i sa Šerifom Konjevićem, s kojim je imao dugogodišnju svađu.

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi