KAD PRE?! Omiljena srpska voditeljka se porodila pre 2 meseca, a sada je donela ŠOK ODLUKU!

Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović igraju u urnebesnoj predstavi "Kako i zašto ubiti muža"

Nataša Aksentijević
Nataša Aksentijević, Foto: Promo/Adam Radosavljević

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević napravila je pauzu od posla zbog trudnoće, ali ako je neko pomislio da će je rođenje druge ćerkice odvojiti od scene na duže vreme, grdno se prevario. Naime, glumica se već u martu, samo dva meseca od porođaja, vraća na daske koje život znače i to u urnebesnoj komediji "Kako i zašto ubiti muža", koja će svoju premijeru imati 3. marta u "Akademiji 28".

 

Njen partner u predstavi je njen dugogodišnji prijatelj, glumac Peđa Damnjanović, a oboje obećavaju gledaocima fantastičan provod i neverovatnu zabavu.

- Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom. (smeh) To bi mogla da bude i najavu za našu predstavu "Kako i zašto ubiti muža", jer oni sa srčanim problemima ne bi trebalo da se izlažu tolikoj količini smeha - poručuju Nataša i Peđa.

Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović
Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović, Foto: Promo/Adam Radosavljević

Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom - kako preživeti različite kategorije muževa. 

- U ovoj komediji razrađujemo probleme poput kako i zašto ubiti muža hipohondra ili ljubomornog muža... Već smo iskusili reakcije publike kada je o ovoj predstavi reč. Odigrali smo pretpremijere u Beogradu i u nekoliko gradova Srbije. Nismo bili iznenađeni ovacijama i aplauzima, jer radimo i družimo se već skoro 20 godina i šta god da smo igrali dosad, nailazili smo na fantastične reakcije. Prvi put igramo muža i ženu, ali već smo puno puta bili zajedno na sceni, iskusili smo podršku publike i zbog toga verujemo da će i na premijeri biti isti odjek - kaže Nataša Aksentijević, dok Peđa dodaje da je ponekad bilo teško izgurati probe do kraja.

- Često smo se i sami smejali na probama, jer smo vrlo brzo shvatili da većinu teksta i sami izgovaramo u svojim životima, sa svojim supružnicima. Scenario je urnebesan a opet to je ono što svi mi proživljavamo na dnevnom nivou, tako da nema bojazni da ćemo uspeti da nasmejemo publiku - rekao nam je Peđa Damnjanović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi