Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša
Dejan Briza/Alo!
Ognjen Vranješ

Dejan Briza/Alo!

Ognjen Vranješ, Foto: Dejan Briza/Alo!

Vranješ tvrdi da je sa Jelenom imao odnose koje su držali u tajnosti, bez obzira na to što su oboje u braku i imaju decu sa svojim supružnicima!

PROČITAJTE JOŠ:

RASKRINKANA Isplivali novi dokazi koji POTVRĐUJU vezu Koraćeve i Mijatova: Pokušala sve da sakrije, ali ju je ovo ZAKOPALO! (FOTO)

CRNA MAGIJA U PAROVIMA Požgaj poludeo zbog Milojkovog GATANJA i VRAČANJA: Pokušao da ISTERA ĐAVOLA iz njega, Milijana ih RAZDVAJALA!

PAPRENO SKUPO! Karleuša čak i polugola na sebi ima pravo BOGATSTVO! SAMO JEDNA STVAR na njoj košta više od 30.000 EVRA! (FOTO)

 

Jelena je celu priču negirala, a čitav haos doveo ih je čak i do suda, gd se vodi proces zbog tužbe koju je pokrenuo fudbaler.

Ognjen Vranješ

Screenshot Instagram

Ognjen Vranješ, Foto: Screenshot Instagram

"Spreman sam",  napisao je Ognjen na grčkom jeziku. 

Komentari (4)

i prevara ume da bude poštena

12.05.2019 20:22

Ognjenu sretnu fudbalsku sezonu. Svaki ugovor koji potpise je samo njegova a ne kao kod nekih u paketu za pljuvanje Srbadije i kuca u kojoj stanuje je samo njegova nije s kolena na koleno u vezanom anrazmanu.

Zoki

12.05.2019 20:39

Ti si jedna neotesana bosanska budala koja nema ni tri grama mozga ,ni ona nije mnogo bolja od tebe ali si ti nadostizan prpstak .

Dunja

12.05.2019 21:05

Nije poslao Jeleni poruku nego navijacima AEK-a. Spreman je da se vrati u Grcku. Davljenik se i za slamku hvata, pa tako i on.

Mila

12.05.2019 21:37

"Aj sto ce se Jelena prepasti,ali mi vec drhtimo od straha" Naslovi su vam uzasni!