OVAKO JE SVE POČELO Ognjen upozorio Karleušu pre izbijanja SKANDALA! Ovo je bio OKIDAČ zbog čega je odlučio da sav prljav veš iznese U JAVNOST!

Ništa nije slučajno

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Nenad Vujanović/Alo!, Instagram

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su već desetak dana glavni akteri skandala koji dugo nije viđen na domaćoj javnoj sceni.

Njih dvoje, kao ni Jelenin suprug Duško Tošić, ne silaze s naslovnih strana nakon što je otkriveno da su pevačica i bosanski fudbaler bili dve godine u tajnoj ljubavnoj vezi, posle čega su osvanule i njene porno-fotografije i poruke koje je navodno slala ljubavniku.

Karleuša sada pokušava da dokaže da joj je cela afera nameštena, da ona nije na slikama, a zaboravila je da ju je tokom veze Vranješ, kako tvrdi Kurirov izvor, upozorio šta bi moglo da joj se desi ako ga javno osramoti.

"Jelena i Ognjen su se mnogo voleli. On je sve činio za nju, kao i ona za njega, Jelena je u medijima održavala sliku uzorne suprugem a Vranješ se trudio da bude u senci jer nije želeo da joj pravi probleme u porodici. Bilo mu je važno samo da ona bude srećna. Nije joj tražio da se razvede, pristao je da budu večiti ljubavnici, ali je imao samo jedan uslov - da ga nikad javno ne ponizi. Rekao joj je da će je, ako to uradi, uništiti i izneti na videlo istinu o njihovoj vezi", tvrdi izvor blizak pevačici za Kurir.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon izbijanja skandala, Jelena je Vranješa nazvala fanom i psihopatom koji je proganja, što je isprovociralo fudbalera. Razočaran i ljut, uzvratio joj je otvorenim pismom u kom priznaje da su bili u vezi uz koje je objavio i njihovu sliku sa Akropolja u Atini.

Ubrzo nakon toga, pojavila su se dva snimka sa tog mesta, za koje je Jelena tvrdila da je foto-montaža, pa je objavila pismo u kom Vranješa naziva crvom i poručuje mu da beži sa ženom i detetom jer neće dobro proći. Tada za JK nastaje još veći pakao, jer sovijalne mreže počinju da preplavljuju njene fole fotografije koje završavaju u medijima.

"Da ga je pozvala i ljudski mu rekla da je u problemu i najavila šta mora da uradi kako bi se opravdala mužu, Ognjen nikad ne bi otkrio da su njih dvoje bili zajedno. Naprotiv, zaštitio bi je. Pošto je ona gledala samo porodicu, a njegovu uzela u usta, rešio je da kaže sve što ima jer nije želeo da ispadne budala i da ga vređa pred ljudima. Nije trebalo da ga čačka, da ga nije ponižavala, ništa od ovoga se ne bi desilo. Inače, iako mnogi veruju da je afera izrežirana iz političkih razloga, istina je da je to rat bivših ljubavnika tokom kojeg su pikantni detalji isplivali u javnost", završava izvor za Kurir.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi