"PAMTIM GA PO LUCIDNOSTI" Ognjen Amidžić otvorio dušu pa ispričao kako je izgledao njegov poslednji susret sa Marinkom Madžgaljem!

"Naš poslednji susret se desio kad je on već bio bolestan..."

Ognjen Amidžić, Marinko Madžgalj
Ognjen Amidžić, Marinko Madžgalj, Foto: Rajko Ristić/Alo/Printscreen

Glumac i pevač Marinko Madžgalj napustio nas je pre četiri godine, a sa teškom bolešću borio se do samog kraja. Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, TV voditelj Ognjen Amidžić, govorio je da nikada sasvim nije prihvatio činjenicu da Marinka nema i da se u njegovom slučaju ništa nije promenilo od kada nas je glumac napustio.

- Ja se osećam isto, kao da se ništa nije promenilo i verovatno ću se večito osećati tako jer u mom slučaju ja tako doživljavam nestanak, gubitak bliskih osoba. To negde primim kao informaciju, ali nikad to ne uspem da doživim. Vrlo ga često i pominjemo i on će tu biti zauvek kroz nas, naše priče, dogodovštine, muziku. Bukvalno se ništa nije promenilo - rekao je Amidžić.

Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj
Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Foto: Twitter/OAmidzic

Ognjen je istakao i da će prijatelja najviše pamtiti po zajedničkim druženjima i pričama u kojima su se satima nadovezivali jedan na drugog.

- Najviše ću ga pamtiti po svojoj lucidnosti, kreativnosti, to je negde bila neka naša ideja vodilja, kako smo se povezali i združili. On je bio jedan od retkih ljudi sa kojima sam ja mogao da bez prekida pričam satima, da se nadovezujemo jedan na drugog i tako je sve počelo zapravo. Bio je izuzetno talentovan i za muziku i za glumu - ispričao je Ognjen i dodao kako je izgledao njihov poslednji susret:

- Naš poslednji susret se desio kad je on već bio bolestan, kada je vodio tu bitku, mi smo tada šetali s vremena na vreme. Bukvalno je bio kao da se ništa ne dešava i kao da uopšte nismo pričali ni o bolesti, nego o stvarima o kojima smo inače pisali. Tako da ću ga pamtiti istog duha istog humora, ja nemam ni svest da je to bio poslednji susret - istakao je voditelj.

Ognjen, ali i još nekolicina Marinkovih prijatelja, ne daju da uspomena na njega izbledi, te su snimili pesmu "Život nije lutrija" koju su posvetili večitom dečaku.

Ognjen i Marinko
Ognjen i Marinko , Foto: Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi