Tanja Đukić manekenka sa bivšim dečkom
Privatna arhiva
Tanja Đukić manekenka sa bivšim dečkom

Privatna arhiva

Tanja Đukić manekenka sa bivšim dečkom, Foto: Privatna arhiva

Godinu i po dana nakon spornog slučaja koji je završio na sudu, Tortop je izneo svoju stranu priče.

 “Dugo sam ćutao, ali Tanjine laži i obmanjujući medijski naslovi nisu prestajali. Moj privatni, društveni i poslovni život bili su praktično uništeni. Brojna udruženja za zaštitu ljudskih prava su se urotila protiv mene, iznosili su neosnovane priče, a kada je sve postalo toliko nepodnošljivo da sam gubio poslove i zadobio etiketu nasilnika, odlučio sam da progovorim”, rekao nam je Tortop.

“Suđenje je počelo pre oko godinu dana. Sledeće ročište zakazano je za 26. januar. Imamo jake stare dokaze, u međuvremenu su se pojavili i novi, a takođe smo zatražili sudsku procenu Tanjinog psihijatrijskog profila, tako da će se ceo proces verovatno odužiti zbog toga”, dodao je on.

Tanja Đukić

Privatna arhiva

Tanja Đukić, Foto: Privatna arhiva

“Ona je bolesna, a ja ne želim da njene laži i agresija naude bilo kome. Tanja je bila sklona da napada moju porodicu, kao i moju sadašnju verenicu Ninu. Napala je i moju prijateljicu Tulin, sa kojom je i ona sama u toku naše veze postala prijateljica. Međutim, kada je za to upitana na sudu, rekla je da Tulin nikada nije videla u životu pre dolaska u sudnicu, te da se ona (Tulin), koristi lažima kako bi „oprala” mene”, ispričao nam je on.

“Posedujem informacije da je njen bivši dečko iz Indije doživeo sličnu situaciju s njom, a mnogi njeni prijatelji su mi potvrdili da je ona zavisna od alkohola, tako da verujem da će sud na osnovu svih dokaza presuditi u moju korist”, dodao je Čagri.

Na pitanje, da li je on lično ikada video Tanju da konzumira drogu uz alkohol, Tortop je dao kratak odgovor.

“Alkohol je pila sve vreme, međutim ja je nikada nisam video da konzumira zajedno drogu i alkohol, jer je znala da sam veliki protivnik svih vrsta opijata”, otkrio nam je Tortop, navodeći da je optužbe koje se tiču konzumacije opojnih supstanci manekenka demantovala na sudu, tvrdeći da nikada nije pila alkohol kao i da nije imala psihijatrijsku dijagnozu.

Tanjom Đukić, međutim, iznelan je potpuno suprotne tvrdnje.

“Ne želim da me više povezuju sa čovekom od 47 godina, jer smeta mom sadašnjem dečku, a i roditeljima. Počela sam da se bavim glumom, završila sam poznati kurs joge u Indiji, imam uspešnu karijeru i divnog verenika. Nakon dve godine psihičkog zlostavljanja, moj život je krenuo drugim tokom. Bolesni čovek od 47 godina, koji nema ni kučeta ni mačeta i naziva sebe psihologom, a nema ni posla, ni para, ni diplomu, koristi javni prevoz, a glumi biznismena. Smešno i tužno”, počela je Tanja priču za štampano izdanje Objektiva.“Zaista me je sramota što me i dalje povezuju s tim čovekom. Hvala Bogu da sam preživela, a on je za mene mrtav. Za mene više ne postoji ni on ni ta država (Turska). Gledam svoju sreću, zdravlje, karijeru i želim da postanem majka.

Tanja Đukić manekenka

Privatna arhiva

Tanja Đukić manekenka, Foto: Privatna arhiva

Zaista mi smeta da me bilo ko više povezuje s tom osobom, a moj tim advokata predano radi na tome. Da li će biti kažnjen ili ne me iskreno ne zanima, jer ipak je to Turska, a znamo da je žena tamo jedno veliko ništa, ali ja sebe svakako smatram pobednikom”, izjavila je manekenka.

Podsetimo, Tortop je srpsku manekenku sa kojom je bio u emotivnoj vezi, u junu 2019. navodno ceo dan držao zaključanu i naneo joj teške telesne povrede, posle čega je uspela da pobegne i prijavi ga istambulskoj policiji. Sa celim slučajem bili su upoznati i manekenkini roditelji, koji su je potom vratili u Srbiju gde se, prema njenim rečima, veoma dugo oporavljala.

Pročitajte još