Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

Sugrađani zvezde "Granda" potreseni su vešću da je Lazić, kojem je pre dva dana izvađena slezina, na ivici života. Kako njegov oporavak nije više u rukama doktora, već sve zavisi od njegovog organizma, njegovi najbliži odlučili su da se okrenu Bogu. Na društvenim mrežama Lazićevi prijatelji obavestili su sugrađane i one koji su u mogućnosti da će se svakodnevno organizovati molitva u crkvi.

- U 17 časova u Brestaču, u seoskoj crkvi održaćemo molitvu za našeg druga, brata i prijatelja Darka Lazića. Bilo bi lepo da dođe ko hoće i da se zajedno pomolimo Bogu za njegovo zdravlje - piše u saopštenju.

Darkovi fanovi ganuti su ovim gestom pevačevih najbližih prijatelja, a jedan od drugova, otkrio je i da su roditelji pevača boljeg raspoloženja:

- Biće on dobro. Bio sam kod njegovih i malo su bolje raspoloženi jer se on oporavlja - kaže Lazićev drug.

Novinari su kontaktirali i sa sveštenikom lokalne crkve Tomislavom Kojićem, koji kaže da veruje da će se Darko oporaviti.

- Istina je da sugrađani i vernici svakodnevno dolaze u crkvu na molitve koje se organizuju. Uglavnom bude 60-70 ljudi. Ja čitam ceo moleban za bolesne, a posle vernici pale sveće za njegovo zdravlje - kaže sveštenik i dodaje da molitvama prisustvuju i pevačevi otac Milan i majka Branka, kao i brat Dragan.

 

- Rekao sam im: "Molite se Bogu!". Majka je bila posebno pogođena, ženi je jako teško. Ali, svi se nadamo Darkovom oporavku - kaže sveštenik. Tomislav otkriva i da je Lazić ove godine kumovao slavi seoske crkve.

- Bio kum na slavi koja je bila 26. jula. Poklonio nam je jedan veliki luster koji nam je trebao. Zaista je divan mladić - završava on.

Komentari (1)

gordana tarana

27.10.2018 11:31

Sutra kada se oporavi sto mu svim srcem zelim bice naslov u novinama Bog i molitve spasili pevaca.Ljekare nece niko spominjati u to sam sigurna.Naslov nece biti Ljekarski tim na celu sa tim Ljekaom na celu spasili mladi zivot pevaca Darka.