Šako Polumenta, Sloba Radanović
Instagram/printscreen
Šako Polumenta, Sloba Radanović

Instagram/printscreen

Šako Polumenta, Sloba Radanović, Foto: Instagram/printscreen

Šako Polumenta je, naime, u intervjuu za medije progovorio o smrtnom slučaju u porodici zbog kojeg je tri meseca bio odsutan sa scene. Tom prilikom potkačio je brojne kolege, jer mu se nisu javili u teškom trenutku, a dotakao se i Radanovića. Polumenta je istakao da nikada ne bi mogao da peva na dan smrti roditelja kao što je sve popularniji Sloba uradio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Jan 23, 2020 at 12:26pm PST

Podsetimo, Slobi je 31. decembra u jutarnjim satima preminuo otac Dušan, a pevač nije hteo da razočara publiku, pa je nastupio uveče na dočeku Nove godine u jednom beogradskom hotelu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Dec 16, 2019 at 1:25pm PST

"On dolazi u lokal mog sina u Podgorici i uvek je lepo primljen. Čuli smo se nekoliko puta privatno. Međutim, kad je bilo ovo s majkom, nije se javio. Očekivao sam njegovu poruku, ali nije je bilo. Nema veze, evo, sad mu je otac umro, a on je istog dana uzeo mikrofon. Ma kakvi, ja ne bih mogao to u životu! Za to treba biti veliki junak. U svakom slučaju, pružam mu podršku da se trgne i nastavi dalje. Ne postoji sila i moć koja bi mene naterala da tog dana pevam, a njemu svaka čast, sve najbolje" - izjavio je Polumenta, a Sloba je odgovorio:

"Šaku sam izjavio saučešće i poslao mu poruku podrške čim sam čuo da mu se desila tragedija. Uvek sam ga podržavao, na svakom novom projektu i svemu ostalom. Zahvalio mi je. Verovatno se od šoka ne seća, ali razumem ga. Veliki je to gubitak, znam kako se osećao i zato mu ništa ne zameram."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Dec 4, 2019 at 3:26am PST

 

Komentari (1)

ceca

26.01.2020 14:49

Slobo svaka cast kako si odradio n.g. posle situacije u kuci,da je bilo koja druga tezga sigurno bi i ti drugacije odreagovao ali ovaj bolesnik sto proziva jedno po jedno skuplja piene preko tudjih ledja,pravi smor je postao...