ZATVOR MU NE GINE Oglasio se Rastin advokat: Ništa od kućnog pritvora, evo šta reper može da očekuje! (FOTO/VIDEO)

Rasta je priveden u centru Beograda sa navodno nekoliko paketića marihuane i skanka, a prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla, kako se navodi, još nedozvoljenih supstanci

Rasta
Rasta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Reper Stefan Đurić Rasta nalazi se u pritvoru od 2. oktobra 2019. godine, a kako je rekao njegov advokat Uroš Milosavljević, Rastin predmet prebačen je u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Nema niša novo, ništa se nije desilo ovih dana, čekamo to Prvo tužilaštvo da vidimo šta će da kažu, očekuje se to ovih dana - rekao je Rastin advokat.

Milosavljević je prokomentarisao i kako se pisalo, postigao nagodbu sa Prvim Osnovnim tužilaštvom o priznanju krivce i kazni kućnog pritvora u trajanju od godinu dana, na šta je on odgovorio:

- Ništa od toga se nije desilo. Predmet je prešao u Prvo tužilaštvo na razmatranje, sa Prvim tužilaštvom nikakav dogovor nije postignut, ne postoji nikakva presuda, ništa od toga što se pisalo nije istina.

Podsetimo, Rasta je priveden u centru Beograda sa navodno nekoliko paketića marihuane i skanka, a prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla, kako se navodi, još nedozvoljenih supstanci.

Protiv Ðurića i B.L. vodi se istraga zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora. Rastin advokat tvrdi da je reper opojne droge imao za sopstvenu upotrebu, a ne za prodaju.

Rasta je već skoro četiri meseca u pritvoru, a prema poslednjoj odluci Apelacinog suda pritvor je trebalo da traje do danas, 27. januara, ali se sada čeka odluka Prvog Osnovnog tužilaštva, gde je predmet prebačen.

BONUS VIDEO

KAKVO DRUŠTVO I KAKVA LOKACIJA! Evo šta je Ana Korać uradila nakon što je raskinula sa Davidom - sada je sve jasno! (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi