Nikola Rokvić
Rajko Ristić/Alo!
Nikola Rokvić, Željko Samardžić

Nenad Vujanović, Rajko Ristić/Al

Foto: Nenad Vujanović, Rajko Ristić/Alo 

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezde Granda

Printscreen

 

Željko Samardžić

Nenad Vujanović/Alo!

Željko Samardžić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

"Željko i ja smo prvenstveno kolege i prijatelji i svako je izneo svoje mišljenje, ne znam zašto se on lično osetio prozvanim", rekao je sada Nikola Rokvić za "Blic", pa nastavio:

"Meni je samo zasmetalo što mi je to glasanje delovalo kao nešto sasvim drugo od fer pleja. Da ne kažem da sam se osetio nekako jadno, imao sam neki neprijatan osećaj jer su se stvarno videli dvostruki aršini. Svako ima pravo na svoj ukus i mišljenjenje ali svi znamo da Milica sigurno nije zaslužila samo nula, jedan ili dva poena, to je bila poenta moje objave", kaže Rokvić.

"Ona je bila usmerena ka osobama koje su shvatile to glasanje na neki drugi način a ne kao fer plej, već su pretvorili takmičenje u neki osećaj podele. Ja nisam ni pratio ko je koliko dao poena, ali znam da mi je bilo neprijatno dok sam gledao kako devojka koja je takođe favorit dobija jako malo ili ni jedan poen", kaže Nikola.

Nikola Rokvić

Rajko Ristić/Alo!

Nikola Rokvić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"U svakom slučaju ja sam Džejli dao maksimum poena, i ona zaslužuje pobedu, ovim ne bacam senku na njenu zasluženu pobedu, već na neke koji su pogrešno postupili. Zato nije ni trebalo da bude glasanja pevača, već samo publika da odluči kao što i jeste da je Džejla zasluženo "Zvazda Granda", zaključio je Nikola. 

PROČITAJTE JOŠ:

Džejla Ramović

printscreen