Kaja Ostojić
Printscreen
Katarina Kaja Ostojić i Džunior Džek

Instagram

Katarina Kaja Ostojić i Džunior Džek, Foto: Instagram

Ovih dana se Kaja Ostojić našla u žiži javnosti kada se u medijima pojavila informalcija da se razvodi od svog supruga Džuniora Džeka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U medijima su se pojavile razne informacije, a jedna od njih je i da se Kajin Brak sa Džuniorom završio zbog njene veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a Kaja to nije niti demantovala niti potvrdila.

Kaja Ostojić

Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Alo!

 

Kako je Alo! saznao, Kaja je pre 2 meseca spakovala kofere i napustila njihovu kuću u Briselu jer nije želela da više bude pored čoveka za koga ne gaji emocije, a mesec dana nakon što se iselila, započela je vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Međutim, ni Džunior Džek nije gubio vreme, pa je na svom instagram profilu objavio fotografiju iz spavaće sobe na kojoj leži na bračnom krevetu sa telefonom u rukama, a u opisu fotografije je kratko napisao:

- Ništa bolje od dopisivanja sa voljenom osobom pre spavanja - napisao je di-džej.

Džunior Džek

Screenshot Instagram

Džunior Džek, Foto: Screenshot Instagram

Izgleda da Džunior ima novu ljubav.

Kaja Ostojić drastično SMRŠALA! Prepolovila se, a jedan detalj je zapao svima za oko! (FOTO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 17.07.2019. 13:09 Evo kako sada izgleda! Kaja Ostojić, Foto: printscreen/instagram Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Udata je za poznatog di-džeja Džuniora Džeka i već 5 godina su u srećnom braku.