Sofija Gačić
Instagram
Sofija Gačić

Instagram

Sofija Gačić, Foto: Instagram

A, trudio se, nije da nije. Naime, samo nekoliko dana pred doček Nove godine, paparaci su uslikali Radanovića, kako u društvu manekenke Sofije Gačić napušta svoj stan u Beogradu, a sada se čini da ni s lepom manekenkom nije imao sreće.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sloba Radanović

Screenshoot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram

Naime, Sofija je za javnost otkrila detalje prepiske sa Slobodanom Radanovićem, te je objasnila da je popularnog pevača zvala na kućnu slavu, što je on odbio. Umesto toga, Sloba joj je uzvratio poziv, predloživši manekenki da, u sitne sate, dođe kod njega u hotelsku sobu, kako bi imali seks.

 

Seksi prepiska između Sofije i Slobe desila se nakon Nove godine, a Sofija je objasnila da je tačku na svoj odnos s Radanovićem stavila onog trenutka kada je odbila da bude njegova devojka za jednu noć.

Sloba i Kija zajedno proslavili Božić?

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović na sve načine pokušavaju da uvere javnost da, nakon razvoda, nisu u kontaktu, ali čini se da to ipak nije tako. Ako je verovati Kijinim fanovima, Sloba i njegova bivša supruga proslavili su Božić zajedno u stanu Kockareve. U to su se uverili fanovi pobednice „Zadruge“, koji su, na društvenim mrežama, objavili fotografije koje odaju Radanovića. Fotografija koja kruži društvenim mrežama predstavlja Slobine patike koje su identične onima na slici iz Kijinog stana.

- Slobu sam zvala na slavu Ignjatijevdan, 2. januara. Tada sam je s porodicom slavila u Novom Sadu, ali njemu je teško sve što je daleko od njegovog kreveta i zanima ga samo ono što pripada takvom nebrušenom moždanom komadu. Dobila sam mnogo pretnji posle jedne naslovne strane, ali, evo, još ne mogu da koristim toplomer pravilno od „svojih zlodela“ - rekla je Sofija i dodala da ju je Radanović zvao da provedu noć zajedno, ali da je poziv na seks zamaskirao pozivom da igraju igrice.

- Demantujem svoju sramotu jer nisam znala da koristim džojstik, a dečko stalno igra „soni“ i navikao je da mu neko često stiska deo glave koji ga neprestano boli. Nisam bila njegovo dugmence i neka traži slobodno onu, kojoj je za njom zinulo dupence - ispričala je Sofija.
Inače, Sofija Gačić je javnosti postala poznata kao devojka Alekse Balaševića, sina novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, a krajem prošle godine, tabloidi su lepu manekenku doveli u vezu s Radanovićem.

Sloba Radanović

Alo!/Marko Đoković

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Marko Đoković

 

Komentari (1)

Željko

09.01.2019 07:45

Sloba stalno laže. Bez razloga laže. Kojoj treba takva osoba?