PORNO SKANDAL TRESE REGION! Oglasila se majka Ognjena Vranješa! Moj sin nikoga nije ubio! I moj komšija šalje iste slike kao Karleuša! (18+)

Skandal trese region!

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon što su u javnost procurele eksplicitne fotografije koje je, kako se navodi, Jelena Karleuša slala Ognjenu Vranješu, majka bosanskog fudbalera kaže da se ne oseća prijatno zbog ove situacije.

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz pretnje Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

 

- Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Jel moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga - rekla je za "Blic" majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

- Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali - završila je Vranješova majka.

Podsetimo, Jelena Karleuša objavila je i prepisku na kojoj se vidi da moli bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa da demantuje da je ikada išta rekao u vezi sa njom, a rano jutros otputovala je u Kinu kod Duška Tošića. Više o tome pročitajte OVDE.

Eksplicitne fotografije pogledajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi