Mirjana Antonović
Alo!/Masanori Jošida
Mirjana Antonović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Mirjana Antonović, ljubavnica legendarnog Miroslava Ilića konačno je odlučila da otvoreno progovori na svom Fejsbuk profilu o vezi sa Kićom Slabincem.

- Dragi moji prijatelji, javili su mi da je naš Kićo Slabinac, preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog čoveka. Par dana pre nego što je trebao u bolnicu , Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno i da se nikada nećemo razdvajati. Kao da je nešto naslućivao. Uplašila sam se pošto me probudio u pola noći. Imala sam osećaj kao da mu je to bila zadnja želja i da se više nećemo čuti. Pri polasku u bolnicu mi je obećao da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost, to se nije desilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam nedostajati, a posebno meni. Veliko saučešće njegovoj porodici - napisala je Mirjana kao opis uz njihove zajedničke slike iz mladosti.

Kićo Slabinac

prinstcreen

Foto: prinstcreen

- Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovek i jedini koji me je u životu iskreno voleo - završila je Mirjana.

BONUS VIDEO

  

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (5)

Pepsi

14.11.2020 18:25

Mirjana, bogami pržila si se na pevaće stare Juge.

Milovan

14.11.2020 19:40

Ove danasnje bas se uvek zaljubljuju u fudbalere. A one od prije u pjevace. Saznacemo mi jos koliko je ona njih volila.

eeeee

14.11.2020 22:27

Jel taj Kica Slabinac onaj pevac cija je jedna od pesama: "u mog strica osam kobasica, sedam przi, osmu strina drzi...." E da to su te velicine kojima se prostaci dive.

Bane

15.11.2020 10:57

Sjim ti zeno sve nisi bila, blago tvom sinu majka bila sa celom estradom bivse Jugoslacijw, a tek posle raspada Juge ko se sve nije upisao.Sad dosla da unovci kod Miroslava Ilica. Covek u godinama bolestan..sram je bilo belosvetska zena

Nikola

16.11.2020 09:18

@Bane - Ma budala obična! Ona ne može ništa da naplati, sin ima skoro 30 godina. Kada mu je trebao otac, majka nije imala vremena da to dokazuje, jurila je za raznim Kićama. Miroslava ona nije zanimala nikako drugačije, osim kao laka zabava. A njoj to nikako ne dopire ni do malog ni do manjeg mozga.