"JELENA JE OSTAVLJALA OGROMAN BAKŠIŠ MOJOJ MAMI, NE ZNAJUĆI DA JE ONA HRANILA DUŠKA" Oglasila se Kija nakon Karleušinog šokantnog priznanja!

Sve ispričala!

Kija i Karleuša
Kija i Karleuša, Foto: printscreen

Nakon što je Jelena Karleuša sinoć u emisiji ''Amidži šou'' javno otkrila kako ju je suprug Duško Tošić zamolio da više ne proziva Kristinu Kiju Kockar pošto mu je njena majka Nadica Zeljković davala da jede kad je bio dete, oglasila se i Kija.

On mi je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila" - otkrila je Karleuša i šokirala sve.

Kija je sada otkrila da je znala za ovu priču, ali nije želela da je iznosi u javnost.

- Ja sam znala za tu priču, ali nije na meni bilo da je ispričam jer glavni akter je tu Duško i moja majka, koji nisu deo estrade i nikad nisam ni pomislila da iskoristim to protiv Jelene i njene porodice. Lepo od Duška što se setio, a i od Jelene što je ispričala - rekla je Kija i otkrila da je i Karleuša dolazila u restoran u kojem njena majka radi.

- Duško nije jedini uspešni sportista koji se setio dobrih dela moje majke, ima ih tu dosta. Svi su oni sada ostvareni, ali tad u tom trenutku im je taj obrok značio i to se ne zaboravlja. Ja sam na svoju majku ponosna i obe smo pobornici toga da se dobro dobrim vraća i da uvek pomognemo ako smo u mogućnosti. Inače, Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još radi, sa Duškom i ostavljala veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - otkrila je Kockareva.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: san Mitrovića
  26/12/2018 - 20:24
  možda ima više od toga? On je pun para - sada - a kiji treba "sponzor" - kako bi to propustila? Ipak je jeo kod njene majke?
 • Korisnik: divna bajka
  26/12/2018 - 20:22
  a ko je idejni tvorac ove priće? Ugasilo se svetlo, izađite sa bine, molim.
 • Korisnik: lažu za medalju?
  26/12/2018 - 20:21
  ne bi me ćudilo, da jednog dana reće JK, da je to bila sprdnja ili greška - pa da vidimo ćega se sećaju nadica i kija: majka je njemu govorila maće, a ova prića o bakšišu? Tragikomedija?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi