Indi
Printscreen / Instagram
Indi

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Ona je želela da kao i mnoge njene kolege koje su koristile ovu metodu, da dođe do željene kilaže i savršene linije. Ipak, nije sve išlo onako kako je očekivala.

- Nisam se još oporavila, sve je sveže. Sve što se dogodilo potreslo je javnost. Ja sam imala želju da uradim tu operaciju i saznala sam da operacija želuca može da se uradi i kod nas, tako da sam brzo donela odluku - kaže Indira.

- Posle prve operacije želuca imala sam bolove, moj organizam nije mogao da podnese ništa ni vodu, tako da bih povratila sve što unesem. Usledila je povreda pankrasa, slezine, koju su morali da izvade, a zatim bajpas kako bih ja mogla da nastavim dalje svoj život - rekla je pevačica.

Indi

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

- Naravno da se kajem, ali u tom momentu sigurno nisam bila jaka i stidim se svog nedostatka snage u tom momentu. Svašta sam prošla u životu i uspela sam da pobedim bol, ali ovoga puta to sam bila baš uplašena. Molitva je jako bitna, ona mi je pomogla - kaže Indi.

Ona sada nema nikakvu dijagnozu, ali mora da vodi računa o zdravlju.

- Pijem dosta vitamina, suplemenata, nisam se totalno oporavila. Želim da ovo prođe što pre - otkrila je pevačica.

U medijima se spekuliše o tome da je tužila doktora zbog čije greške su usledile komplikacije nakon prve operacije, ali to nije želela da komentariše.

- Živim jedan novi život, do kraja života neću smeti da pijem alkohol, gazirana pića i slatkiše ne smem da konzumiram. To su ozbiljnije promene koje ću morati da prihvatim - rekla je pevačica.

Indi

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram