Zerina Hećo
Printscreen
Zerina Hećo

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, celo veče se osećala tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, a on je nekoliko puta pokušao da dođe do nje, ali bezuspešno, što je eskaliralo opštom svađom.

Bane je neprestano igrao sa Marijanom Zonjić i pokušavao da napravi Zerinu ljubomornom. U jednom trenutku obratio se Ervinu Mujakoviću i rekao mu da otera Zerinu od sebe ukoliko mu bude prišla.

Kako mu nikako nije uspevalo da pridobije pažnju svoje bivše devojke, čak i time što joj je pokazivao srednji prst, Čolak je na samom kraju žurke prišao Zerini i rekao joj da želi razgovor.

Zerina Hećo

Printscreen

 Foto: Printscreen

Luna Đogani, Savo Perović, Mina Vrbaški i još nekoliko zadrugara uspeli su da Zerinu otrgnu od Čolaka, ali je u dvorištu došlo do pravog haosa.

Baneta je obezbeđenje odvela u zatvor dok je Zerina doživela stravičan nervni slom. Sve vreme je govorila da je neko dirao po nogama, da joj je zatvorio usta i urlala je. Međutim, rekla je takođe i da Bane nije kriv ništa.

"Neko me je dirao, dirao mi je noge, čupao mi je kosu i ovako me davio. Mene moja koža boli. Nije Bane", govorila je čudnim glasom Zerina.

Zerina Hećo

Printscreen

Foto: Printscreen

Kako je bila u alkoholisanom stanju, u jednom trenutku pokušala je da popije nešto, a zadrugari su je sprečili, pa se sumnja na to da su u pitanju neki lekovi.

"Daj bre devojka treba da ide na ispiranje posle ovoga", prokomentarisao je neko od zadrugara koji su se našli pored nje.

A onda je Zerina počela da vrišti, nakon čega je padala a zadrugari i obezbeđenje su je izveli.

Scena sa Zerinom bila je jeziva toliko da će svakog proći jeza. Pogledajte šta se dešavalo:

Komentari (6)

ludilomozga

19.12.2018 08:00

ahahahahaha isterivac djavola, hahahahah ......

dodo

19.12.2018 08:27

Dosta vise sa nervnim slomovima. Kad covek dobije nervni slom zavrsi na psihijatriji na duzem lecenju. Zerina i Lunjara imaju nervni slom svakog utorka posle zurke kada se napiju. Posle treznjenja niceg se ne secaju i sve OK. Vesele , razdragane do sledece zurke i novog pijanstva

blučanka

19.12.2018 08:41

Pod hitno je izbaciti. Gluma joj je za oskara. Vratite je u Parove, gdje i pripada.

Jao

19.12.2018 09:53

....ajde ne glumi vise, nisi interesantna, preterujes ga

dejov mali

20.12.2018 01:00

Serina smeco treca scena prva klapa, pa jopet

dejov mali

20.12.2018 01:00

Serina smeco treca scena prva klapa, pa jopet