Sanja Stanković i Božana Vujinović
Marko Đoković/printscreen

 

Sanja Stanković i Božana Vujinović

Marko Đoković/printscreen

Sanja Stanković i Božana Vujinović, Foto: Marko Đoković/printscreen

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Klupko elitne prostitucije, koju on, kako se sumnja, organizuje već duže od pet godina, počelo je da se razmotava pošto ga je policija uhapsila krajem februara. Maksimović i njegov brat Dušan Milenković su u pritvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od devojaka posvedočile da su ih prisiljavali da pružaju seksualne usluge.

Sanja Stanković

Screenshoot Youtube

Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Strane mušterije


- Devojke koje su radile za njega nisu pod istragom, a u njegovim laptopovima pronađen je podatak da su dve dame za nekoliko dana na Sejšelima uzele ukupno 20.000 evra, ali je 10.000 pripalo Mihajlu, a po pet hiljada su one zadržale za sebe - otkriva izvor.

Klijenti kojima su one na ovoj egzotičnoj destinaciji bile pratnja strani su državljani.

Božana Vujinović

Fejsbuk

Božana Vujinović, Foto: Fejsbuk

Poruke

Makro ugovarao cene i sastanke

Mihajlo i njegov brat Dušan s klijentima su najčešće razmenjivali Vajber poruke. Naš izvor iz istrage otkriva da su bili veoma obazrivi i da su imali odvojene telefone za klijente i prostitutke.

Sanja Stanković

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Devojkama koje su radile za njih često su menjali brojeve telefona - kaže izvor.

Klijenti su u katalogu, koji je policija pronašla kod Mihajla, mogli da razgledaju sve devojke koje ima u ponudi, da ih vide obučene u elegantnu odeću i ekskluzivni veš, kao i da pročitaju njihove "specifičnosti". Devojkama koje su naručivali za druženje u inostranstvu klijenti su plaćali sve troškove, a njihova obaveza je bila da prisustvuju žurkama, na kojima se često orgija.

- Piju se najskuplji šampanjci, jede najbolja hrana, a neretko se koriste i najkvalitetnije droge. Za ovakva putovanja sve im je plaćeno, avionske karte, smeštaj i dobre dnevnice - dodaje on.

Božana Vujinović

Screenshoot Instagram

Božana Vujinović, Foto: Screenshoot Instagram

Imaju nadimke


Pored tabela u kojima su imena klijenata, među kojima su poznati političari, sportisti, biznismeni, bankari i menadžeri, Mihajlo je strogo vodio i evidenciju devojaka, među kojima su, pored Sanje i Božane, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Nataša Šavija, kao i Anabela Šćekić Tigrica, ali i devojke nepoznate javnosti.

- Mihajlo je u posao uveo i brata Dušana, koji je uhapšen zajedno s njim i koji dosad nije imao dosije. Inače, u katalogu ne stoje prava imena i prezimena devojaka, već je svaka od njih imala svoj nadimak - kaže sagovornik.

Sanja Stanković

Masanori Jošida/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Masanori Jošida/Alo!

U SMS PORUKAMA PIŠE:

- Je l' radi Sara? - napisao je klijent, a makro je odgovorio:

- Da, slobodna je od 22h, 200 e, može?

- Brate, je l' može neki popust za 3h?!

- Može - potvrdio je makro klijentu!