Darko Lazić
E-stock/Časlav Vukojičić
Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Za „Alo!“ je otkrio da li se kaje zbog izjave da je sin veća sreća i veći ponos od ćerke, zbog čega njegova verenica Marina Gagić nije došla na slavlje, ali i kada planira da ponovo stane na ludi kamen.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamara Milutinović

Marko Metlaš/Alo!

 

- Krivo mi je što mi se meri svaka reč i što uvek nekako ispadne loše šta god da kažem, a nijednog trenutka nisam izgovorio da Alekseja volim više nego Lorenu. Volim ih podjednako, to su moja deca, moja krv. Svaki otac želi da ima sina, kao što svaki otac sa ćerkom ima posebnu ljubav koja se ne može opisati. Nikada neću razdvajati jedno od drugog, a realno je da je sin-sin, a da je ćerka-ćerka i da su ti odnosi sami za sebe posebni - kaže Darko i objašnjava da za narednu godinu planira venčanje. Na svadbu sa Marinom pozvaće više stotina zvanica, a, kako kaže, jedva čeka da po prvi put obuče elegantno odelo.

- Svadbu planiramo sledeće godine i pravo da vam kažem, jedva čekam. Ne samo da jedva čekam Marinu da vidim u venčanici već i da po prvi put obučem elegantno odelo jer kada sam se prvi put ženio, nisam pravio proslavu. U stvari, nadam se da ću, zbog težine, moći da stanem u neko odelo, a ako to ne bude slučaj, sašiću ga od šatorskog krila, šta da radim - našalio se pevač, a onda otkrio zbog čega njegova verenica nije prisustvovala proslavi rođenja sina.

Darko Lazić

Screenshot Facebook

Darko Lazić, Foto: Screenshot Facebook

- Iako sam bio za to da Marina dođe i proslavi sa svim nama, ona ipak nije želela. Ostala je kod kuće sa sinom jer nije još spremna za slavlja. Znate već kakve su žene i njihova razmišljanja. Mora da bude šminka u fulu, frizura, linija da bude besprekorna i sve da dođe na svoje mesto. Kažem joj da je savršena i da joj ne fali ništa, ali prokleto žensko ne sluša - navodi Lazić i ne krije da je i sam bio iznenađen time koliko se Marina dobro snalazi u majčinstvu.

Voleo bih da Aleksej bude pevač!

Darko ne krije zadovoljstvo zbog rođenja naslednika, a, kako kaže, ono što bi ga još više učinilo srećnim jeste da Aleksej krene njegovim stopama. - Kada bi mi Aleksej u toku odrastanja rekao da želi da bude pevač, podržao bih ga bez razmišljanja. Daj bože da na mene povuče talenat za muziku

- Aleksej je dobar, budi se na svaka tri sata da jede. Ništa mi ne pada teško kada je reč o mom sinu budući da mi on nije prvo dete i da mi ništa vezano za novorođenčad nije strano. I Marina se odlično snašla sa bebom i mogu da kažem da sam i iznenađen i prezadovoljan. Prava je majka i zaista nisam očekivao da će tako dobro da se nosi sa majčinstvom - kaže Darko, koji, iako je obećao da hoće, sinu nije promenio nijednu pelenu.

Darko Lazić

Alo!

Darko Lazić, Foto: Alo!

- Moji i njeni roditelji su tu da nam pomognu preko dana. Uveče smo sami sa njim i nema potrebe da nam iko pomaže. Sramota me je što do sada nisam promenio nijednu pelenu. Nisam stigao da učestvujem u tom delu jer sam bio na turneji, ali ubuduće ću da menjam i da učestvujem - priča pevač i otkriva da Lorena još nije videla brata.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Lorena još uvek nije videla brata, ali upoznaće ga kada joj kroz nekoliko dana budemo pravili rođendan i u Brestaču. Ona je presrećna što je dobila brata i jedva je čekala da se rodi. Volim decu, što više dece, to veće bogatstvo - zaključuje Darko za „Alo!“.