U SVAKOJ JE ULOZI DRUGAČIJA Od pevačice, glumice pa sve do operske umetnice! Katarina Bogićević svojim nastupom ostavila sve bez teksta

Svaka joj čast

TLZP
TLZP, Foto: promo

Katarina Bogićević nastupila je kao Kristin iz slavnog mjuzikla "Fantom iz opere". Pomogao joj je glumac Ivan Jevtović koji je bio u ulozi Fantoma. Katarina je sve oduševila prelepim, operskim glasom!

Dušan: "Ja sam oduševljen!"

Dubravka: "Meni je ovo tvoje najboje izdanje do sada, a bila si uvek perfektna. Jedan lep glumački zadatak i toliko ste moćno izgledali na sceni i toliko ste bili sigurni, božanstveni ste bili kao par..."

TLZP
TLZP, Foto: Promo

Uroš: "Imam sreću da sedim između dve vrhunske glumice. Onoliko koliko ja imam iskustva mogu da kažem da je ovo za film nemoguće spremiti za tri dana, a kamoli za TV izvođenje. Ovo je nešto što se retko viđa u pozorištu. Ta ubedljivost, vi ste sada razvalili. Rasturili ste scenu!"

Danica: "Kao jedan dragulj se pojavila i ja sam oduševljena, toliko si napredovala. I onda si bila čudo od deteta. Sada si zaista zrela za scenu. Jedan od najtežih songova za operu. Stvarno ste doneli jednu iluziju i fascinaciju koja nas je ponela ali....tvoj glas briljira!"

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi