Dijana Didi Janković
Promo

Popularna Didi sumirala je pred objektivom naše kamere godinu za nama, ali i sve šokirala odgovorom kolika je cena njenog garderobera...

I pored svog luksuza koji je primetan u svakom delu njenog doma, što se i sami možete uveriti kada pogledate video na početku teksta, Didi ipak otkriva da joj u životu za sreću fali samo još jedna skupa torba.

U svom garderoberu, kako kaže, ima krpica u vrednosti desetak stanova. Ipak, ne kaje se što nije, umesto u tašne i cipele, investirala u nekretnine.

Dijana Didi Janković

Promo

Dijana Didi Janković, Foto: Promo

- Dosta ulažem u garderobu, ali se ne kajem, jer to je šou biznis, to je neophodno ukoliko želite da se izdvojite. Pogotovo u Americi gde ja gradim karijeru - kaže za „Alo!“ Didi.

Da li Didi uskoro planira ćerkici da podari brata ili sestru, po čemu će pamtiti godinu za nama i još mnogo zanimljivih detalja iz njenog života saznajte u video koji smo spremili specijano za sve naše verne gledaoce kao i čitaoce.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

mile

04.01.2021 22:16

bolest ne bira

Ja

05.01.2021 05:21

@mile - Meni se svidjaju nokti, bas su pogodni za kupanje deteta,menjanje pelena,hranjenje.....kada iz opanka udjes u cipelu......strassnoooo !

Viktor

05.01.2021 08:35

Pod hitno u "Lazu".