Jovana Jeremić
Nenad Vujanović/Alo!
Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

 

- Kod nas u srcu Šumadije, odakle sam ja, veoma se poštuju božićni običaji i tradicija. Prvo se mi, deca, okupimo za Badnje veče i pijučemo, a onda u slami, koju su nam prethodno roditelji pripremili, tražimo suve šljive, kukuruz i neke druge voćke i, naravno, malo novca. Tražila sam ja voće, ali sam puštala brata i sestru da se muče po slami i tako meni raskrče put ka novcu (smeh)... Od malih nogu imala sam taj gen za pare - volim lovu, a tako je ostalo i danas. Uvek pošteno odradim svoj posao, ali tražim da budem dobro plaćena. Za sebe kažem da nisam obična žena, ja sam biznismenka - otkrila je Jovana.

Oko ćerkice Lee ima pomoć baka i deka i, naravno, supruga Vojislava, ali tvrdi da koliko god da su joj se drugi našli pri ruci, nikada ne bi uspela da se nije dobro organizovala.

Želim svoju televiziju!

Iako se porodila pre samo nekoliko meseci, Jovana je nezaustavljiva i vrlo brzo se vratila na male ekrane. Otkrila nam je kakvi su joj poslovni planovi za ovu godinu. - Kada pravim planove, radim to za pet godina unapred. Rođena sam za televiziju i to sam znala od malih nogu. Uspela sam bez ičije pomoći i podrške, a sada, kada sam izgradila ime na medijskom nebu, nemam više prepreka. Moj naredni cilj je da stvorim nešto novo i da se vratim pravom novinarstvu, gde se ceni najviše kvalitet. Želim da vodim neku televiziju ili čak da imam svoju.

- Iako Lea ima samo četiri meseca, ja sam uspela sve da smislim. Da budem sa njom dovoljno vremena, ali i da se vrlo brzo vratim na male ekrane. Muž je tu, naravno, velika pomoć, ali da nema mene i mojih organizacionih sposobnosti, ništa ne bismo uradili kako treba. Takođe, moja ćerkica je anđeo i od nje dobijam najveću pomoć. Rodila sam dete koja je moja kopija, prati moj ritam i podržava sve moje aktivnosti. Ona tek ima četiri meseca, a ja već vidim da je ista ja. Ona obožava da se slika, evo i vi ste imali priliku da se uverite u to. Voja i ja smo u problemu kada nemamo neko fotografisanje - kroz smeh nam je rekla atraktivna plavuša i dodala da ju je majčinstvo veoma promenilo.

- Istina je da me je ćerka potpuno promenila. Postala sam saosećajnija prema drugim ljudima, ženstvenija i senzualnija. Dok sam bila devojka, imala sam problem jer sam imala višak energije i pozitivne ludosti, a to sam sve uspela da kanališem kada sam rodila ćerku. Mnoge žene, a prevashodno muškarci, ogrešili su se o mene. Mislili su da ja nikada neću biti dobra majka i supruga, a evo ja sam sve to demantovala. Otkad sam majka, jasnije vidim neke stvari ka kojima težim i ciljeve u životu, znam šta su mi prioriteti i ka njima sada odlučnije koračam - rekla je Jovana za VIP i dodala da nikome ne dozvoljava da se joj se meša u život, ali ni u vaspitanje deteta.

Jovana Jeremić sa suprugom

Marko Đoković

Jovana Jeremić sa suprugom, Foto: Marko Đoković

- Nikada nisam podmetala noge drugim ljudima, ni u kojoj životnoj sferi, ali kada vidim da to meni neko radi, ja se pretvaram u rospiju, klasičnu ženu Škorpiju, koja štiti svoju teritoriju. Takođe, tako se ponašam i kada je o vaspitanju ćerke reč. Svako ko je pokušao da se meša u moj i Vojin odnos s našom ćerkom dobio je šut-kartu i verbalnu lekciju. Svi znaju da ja ni s majkom dve godine nisam pričala jer sam zacrtala nešto svoje, pa eto takva sam na svojim poljima ukoliko me neko dira i želi da se meša nepozvan u moja posla - otkrila nam je lepa voditeljka.

Slikano u restoranu "Tri šešira".