Zadruga
Foto: Youtube printscreen

 

Zadruga

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Kako će se njihova veza dalje razvijati, trenutno je neizvesno. Danas je Miljković išao u kupovinu sa ostalim ukućanima, a za to vreme nije razgovarao, niti komentarisao bilo šta, samo je u tišini završavao svoje obaveze. Nakon kupovine se uputio ka doku gde je mogao da se osami i udalji od ljudi.

Za to vreme Luna je plakala i žalila se ocu Gagiju Đoganiju, kako je pogrešila zbog svoje izjave, jer Marko sada misli da ga je prevarila.

- Pogrešno sam se izrazila i on mi sada ne veruje. Ima pravo, a istina je da sam ja napolju patila za njim, samo sam na njega mislila, ne bih ga nikada prevarila sa nekim - govorila je Luna uplakana, a Gagi je pokušavao da je uteši.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Nema šanse, nema šanse. Rekla sam produkciji, ako me Marko ostavi, zbog lažnih informacija, napuštam sve. Ja sam se čula sa Gastozom, zvao me je na slavu, ispoštvala sam ga, ali ništa nije bilo među nama. Nisam se čula sa njim od kako smo se pomirili. Velikoj šefici sam rekla, zbog njega ulazim, ako raskinemo, gotovo je, izlazim napolje - bila je neutešna Luna.