DONELI ODLUKU! Obračun porodice Šaulić sa Šabanovim ubicom! Evo šta će uraditi Turčinu koji je izazvao sudar

Gordana se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Porodica Šabana Šaulića tužiće Alsina Levanta, koji je izazvao udes u kojoj je pevač poginuo 17. februara. Njihova namera je da Turčin koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole, i to ukradeni automobil, dobije što veću moguću kaznu, a planiraju i da naplate odštetu za pretrpljen bol zbog gubitka voljenog člana porodice.

 

Oni mogu da dobiju više od 300.000 evra koliko bi pevač zaradio od najmanje 20 ugovorenih nastupa u 2019. godini.

- Iako će nemačka policija i tužilaštvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele da sede skrštenih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može da dobije, tačnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele da urade kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku porodicu zavio u crno - objašnjava izvor "Starsa".

Gordana se navodno raspitala i koliko finansijsku štetu može da naplati od Alsina. Iako joj novac neće nadoknaditi gubitak muža, ima plan u šta će investirati nadoknadu.

Šaban Šaulić, nesreća
Šaban Šaulić, nesreća, Foto: Screenshoot, Alo!

- S obzirom na to da je porodica odlučila da od kuće u Šapcu naprave Šabanov muzej, novac će da ulože u to kako bi očuvali lepu uspomenu na pevača.

 

Podsećanja radi, kako je utvrdila obdukcija, Šaban je preminuo od posledica sudara, kao i njegov muzičar Mirsad Kerić. Kum Slobodan Stojadinović, koji je bio sa njima u kolima, i dalje se oporavlja od teških povreda.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi