Ana Marija Žujović
Rajko Ristić/Alo!
Ana Marija Žujović

Rajko Ristić/Alo!

Ana Marija Žujović , Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Prošle su četiri duge godine... Živim u prelepoj Srbiji, ali neke stvari i dalje ne funkcionišu. Žene, ali i muškarci i dalje su nezaštićeni od agresije „jačih“. Pravda ne postoji ili bar ne još. Slučaj nije rešen... Nisam i neću dozvoliti da budem žrtva. Povređena jesam, ali dajem sve od sebe da iz ovoga izađem kao pobednik - napisala je Ana Marija Žujović na svom Instagram profilu, želeći da podseti svoje pratioce na ono kroz šta je prošla s bivšim partnerom Vladimirom Stanojevićem, koji ju je brutalno pretukao. 

Bivši voditelj TV „Pink“ nakon ovog skandala ostao je bez posla i ugleda, pa je pobegao preko bare. Danas on živi u Americi, odakle, očigledno, ne namerava da se vraća.

Ana Marija Žujović

Screenshoot Youtube

Ana Marija Žujović, Foto: Screenshoot Youtube

- Šta da vam kažem?! Ako je moj slučaj, koji je bio medijski vrlo dobro ispraćen, ostao nerešen, šta tek ostaje za one druge o kojima se ne zna? O batinama koje sam pretrpela pisalo se gotovo godinu dana, svakoga dana... Priključivala sam se raznim akcijama, zvali su me da učestvujem u mnogim kampanjama koje se tiču borbe protiv nasilja. I šta se promenilo? Ništa! On je i dalje tamo, na suđenjima se ne pojavljuje, ne odaziva se na pozive suda - kaže za „Alo!“ Ana Marija i dodaje da ona od pravde nikada neće odustati i da se nada da je ona, iako definitivno spora, ipak dostižna.

- Advokat mi je rekao da ovaj slučaj ne može nikada da zastari. Njega je pokrenuo tužilac po službenoj dužnosti jer su povrede bile teške. Kada god bude došao, odgovaraće - kaže odlučno Žujovićeva za „Alo!“.

Podsećanja radi, Vladimir Stanojević je svoju nevenčanu suprugu pretukao u zoru, 3. februara 2015. godine, kada se u pijanom stanju vratio iz noćnog provoda. Razlozi su, navodno, bili njeno dopisivanje s drugim muškarcem i njegova ljubomora. Tom prilikom Ana Marija je zadobila povrede u predelu lica i vrata. Za Vladimirom Stanojevićem koji je, kako smo saznali, ilegalno u Americi, raspisana je poternica.