"ZVEZDE GRANDA NEMAJU NIJEDAN HIT" Novica Zdravković progovorio o estradi! Evo sa kojim kolegama ne razgovara!

Pevač smatra da njegov Dušan treba da ima samostalnu karijeru, pa ga je zato poslao u „Parove“ umesto u neko muzičko takmičenje

Novica Zdravković
Novica Zdravković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Novica Zdravković sebe smatra jednim od najboljih kantautora na ovim prostorima, pa je iz tog razloga poslao sina Dušana Zdravkovića u rijaliti „Parovi“ kako bi napravio karijeru.

 

Pročitajte još

On se u razgovoru dotakao i svojih zdravstvenih problema.

- Imao sam intervenciju ključne žlezde koja mi je napravila kamenčiće, pa je odjednom sve planulo i napravilo mi gnoj. Morao sam najhitnije da odem na operaciju i sada je sve u redu. Imam problem s mokraćnim kanalima, a ovo je totalno nešto drugo.

KRALJ SPLAVOVA SE BORI SA RAKOM BEŠIKE Evo šta je Novica rekao za "Alo!" samo sat pred operaciju

 

Slagao, a nije ni trepnuo: Novica Zdravković
Slagao, a nije ni trepnuo: Novica Zdravković, Foto: Dejan Briza

Da li je vaš sin obavešten o operaciji?

- Nije znao. Mislio sam da je angina i nadao sam se da će proći. Međutim, bilo mi je sve lošije, a on je ušao u rijaliti. Imam problem s mokraćnim kanalima i mislio je da je to u pitanju. Osećao je da nešto nije u redu jer nisam dolazio u emisije i javljao se.

DOK JE PRIČAO O NJOJ, SUZE SU MU TEKLE Toma Zdravković je pevao o mnogim ženama, ali samo jednoj je posvetio ceo život! Zabranjena ljubav ga uništila...

Kako komentarišete to što vaš sin mnogo pije?

- To nam je genetski. Mi smo boemi. Ali on je divan i kad popije. Ne voli da se bije i svađa. Kada se opusti, pravi je šoumen.

OPERACIJA JEDINI SPAS Zvezda splavova teško bolesna!

Zašto se on promoviše u rijalitiju kao pevač, a ne u nekom muzičkom takmičenju?

- Ja nisam želeo „Zvezde Granda“ i „Pinkove zvezde“. Ja sam kantautor i moj sin treba da ide solo, iako će imati manje medijske pažnje. Navedite mi jedan hit malog Stevice Anđelkovića, koji je izuzetan pevač. Nabrojaću vam 10 pevača koji su velike zvezde, a nemaju nijednu pesmu. Želim da moj sin ima hitove. Naterao sam ga da počne da peva jer je talentovan. Prihvatio je to i prvi singl koji smo uradili može da ispromoviše u „Parovima“. Želim da ga usmerim da bude kantautor, a ne da peva tuđe pesme. Ja nikada nisam bio ni u „Grandu“, ni kod Janka, ni kod Marka. Meni je satisfakcija da se borim s moćnim kućama. Ili jesi, ili nisi.

NOVICA I GORDANA ZAKOPALI RATNU SEKIRU Tomini žena i brat se pomirili pred koncert

Gordana Zdravković i Novica Zdravković
Gordana Zdravković i Novica Zdravković, Foto: Alo!

Jeste li razmišljali o tome kako biste se snašli na mestu žirija u „Zvezdama Granda“?

- Nikada ne bih to prihvatio jer je velika muka da se dođe dotle i mnogo znači za tog pojedinca da se tamo predstavi. Ne bih imao ni srca ni duše da mu kažem da ništa ne zna, a ujedno da ne znam šta mu se dogodilo u glavi tog trenutka.

ISTA OTAC! GENI SU ČUDO! Ćerka Tome Zdravkovića se ne pojavljuje u javnosti! Živi u Holandiji i evo kako izgleda (FOTO)

Postoji li osoba na estradi s kojom ne razgovarate?

- Sa svima sam dobar. Ali ne volim kad čitam o nekim starim kolegama. Svi bi danas voleli da su sveci, a svi smo imali mnogo putera i morali smo da prođemo takav život. Onda se oni ljute kad neko nešto kaže. Sada, kada ti smetaju stvari iz prošlosti, hoćeš da brišeš, a to je u stvari tvoja biografija.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi