Ognjen Vranješ
Instagram
Tijana Stojić

Promo

Tijana Stojić, Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ:

- Ognjen je odlepio za Tijanom i pokušavao je da smuva. Prvo joj je slao poruke preko društvene mreže Instagram - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

Ognjen Vranješ

Profimedia

Ognjen Vranješ , Foto: Profimedia


- Vranješ je nabavio i Tijanin broj telefona. Pisao joj je da je ozbiljna riba, da moraju da se vide i da sve zavisi od nje. Želeo je da sazna gde Tijana nastupa da bi došao da je sluša, a kako je sam nekoliko puta napisao, najviše da je gleda. Ona mu više nije odgovarala, pa je ubrzo svaka komunikacija prestala. Vranješ joj više nije pisao poruke čak ni na Instagramu, jer je shvatio da Tijanu ne zanima da bude s njim - otkriva izvor „Alo!“.

Poruka koju je Ognjen poslao Tijani

Alo!

Poruka koju je Ognjen poslao Tijani, Foto: Alo!

 
Da bismo proverili tačnost informacija do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Stojićevom, koja nam je rekla:

- Ona je hrabra žena, prava lavica i verujem da će iz svega izaći jača. Ako je zaista bila s njim, a on iskoristio priliku da se promoviše preko njenog imena, onda je to skandalozno, a takav muškarac bi trebalo da se pokrije ušima i da ne izlazi iz kuće - rekla je Tijana za „Alo!“.

Filip Krajinović

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Filip Krajinović, Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Tijanu muvao Filip dok je bio s Ninom

Stojićeva je i prošle godine dospela u žižu javnosti kada joj je srpski teniser Filip Krajinović, u jeku veze s voditeljkom Ninom Radulović, pisao poruke na Instagramu.

On je tada komentarisao Tijanine fotografije na ovoj društvenoj mreži i pitao se „kada će on doći na neki njen nastup“, ali odgovor nije dobio... Kada su poruke dospele u javnost, Krajinović je sve obrisao, a ostalo je nepoznato kako je njegova tadašnja devojka Nina reagovala na njegovo ponašanje.

 

Komentari (1)