Dani sreće: Jelena i Zoran Marjanović
privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pevačica".

- Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svet belih magova i vračeva - otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.

Anabela objavila sliku bez trunke šminke, a muž joj je ostavio komentar zbog kog je zanemela! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:00 Uživaju u poslednjim danima leta! Anabela Atijas, Foto: Masanori Jošida/Alo! Za Anabelu Atijas i njenog supruga Andreja leto se još nije završilo, te tako njih dvoje sa ćerkicom Blankicom ovih dana uživaju u Grčkoj.

 

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najverovatnije tek na jesen 2020. godine.

BONUS VIDEO:

Potresne scene sa Gruove sahrane: Tužna povorka, jauci paraju nebo!