Džunior Džek
Screenshot Instagram
Kaja i Džunior Džek

printscreen

Kaja i Džunior Džek, Foto: printscreen

Džunior Džek je nakon razvoda od Kaje Ostojić uplovio u vezu sa ekonomistkinjom Ivanom Stanojević, o kojoj su pre dve godine brujali hrvatski mediji zbog njenog bliskog odnosa sa tamošnjim biznismenom Josipom Radeljakom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Ivana i Josip u novembru 2017. godine, uslikani su kako šetaju Zagrebom, a atraktivna brineta tom prilikom držala je biznismena pod ruku.

Džunior Džek, Foto: Screenshot Instagram

 

Josip iza sebe ima tri braka. Bio je oženjen slavnom glumicom Bebom Lončar, zatim je bio u braku sa pokojnom glumicom Enom Begović, a potom i sa pevačicom Vlatkom Pokos. Brak sa Vlatkom bio je vrlo buran i pratile su ga brojne svađe i skandali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Josip Radeljak (@josipradeljak) on May 8, 2019 at 4:24pm PDT

Takođe, oni su se zajedno pojavili na jednoj tamošnjoj dodeli nagrada, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da govore o svom odnosu.

Džunior Džek, Foto: Screenshot Instagram

 

Ivana je pažnju privukla i kada se 2015. godine fotografisala sa Vojislavom Šešeljem, zbog čega je u medijima dobila nadimak "Šešeljeva miljenica".

- Živim u Srbiji i sasvim je normalno da se fotografišem s nekim srpskim političarem, baš kao što se vi možete slikati s vašim političarima - rekla je Ivana za 24sata. hr, kada je upitana da prokomentariše pomenutu fotografiju.

Kaja Ostojić se po prvi put oglasila otvorenim pismom nakon priča o razvodu! Raspao joj se treći brak, a evo koji je razlog!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:30 Posle 5 godina! Kaja Ostojić, Foto: Alo! Katarina Kaja Ostojić poslednjih dana nalazi se u centru pažnje zbog vesti da se razvodi od supruga Džuniora Džeka, kome je pravo ime Vito Lućente, sa kojim je bila u braku pet godina.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!