Elma Sinanović
Printscreen/You Tube
Elma Sinanović

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Elma se povukla sa medijske scene, ali je na njoj svojim pesmama ostavila trag. Njene hitove poput "Gradske priče" , "Čarobno čarobno", "Nije vetar nije kiša", "Ah tugo" publika i dan danas peva uglas na veseljima i svadbama, saznaje portal.

Svoju karijeru, Elma je započela davne 1993. godine, kada je pobedila na takmičenju pevača amatera. Ubrzo nakon toga 1994. godine u saradnji sa Slobodanom Bobom Nikolićem izbacuje svoj prvi album pod nazivom "Elma" .

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Elma -Stradala, patila (2003)

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Dec 30, 2019 at 8:24am PST

Nakon prvog albuma, Elma ( tada Numanović) udaje se za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, sa kojim 1997. godine dobija kćerku Huliju.

Do današnjeg dana objavila je osam albuma, a posljednji "Nešto lično" ugledao je svetlost dana 2018. godine i naišao na brojne pozitivne kritike.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️❤️

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Feb 26, 2020 at 10:49am PST

Takođe, osim dugogodišnje saradnje sa Marinom Tucaković, Elma je snimila duet sa svojim kolegama iz grupe In Vivo pod nazivom "Divlji snovi".

Ono što ovu pjevačicu kvalitetnog glasa razlikuje od većine njenih kolega jeste to da nikada nije bila u centru estradnog skandala.

Mnogi pratioci na njenim društvenim mrežama komentarišu kako izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Jul 21, 2019 at 12:47pm PDT