Marija Ćurčić
Screenshoot Youtube
Sahrana Marije Ćurčić

Alo!/V. Đ.

Sahrana Marije Ćurčić, Foto: Alo!/V. Đ.

Opelo je uz podršku crkvenog hora održao pop, koji, međutim, nije govorio na samom grobu, prilikom spuštanja sanduka u raku.

PROČITAJTE JOŠ:

Svešteno lice je prisustvovalo sahrani, ali nije nosilo plašt, niti je čitalo molitvu pored groba, što je, kako saznajemo, uobičajena praksa kada neko sam sebi oduzme život.

Marija Ćurčić

Screenshoot Youtube

Marija Ćurčić , Foto: Screenshoot Youtube

Nezapamćena gužva bila je na groblju, ali je tokom sahrane vladao muk. Svi su samo nemo stajali i ćutali, želeći da odaju poslednju poštu drugarici, sestri, devojci, koleginici.

Ljudi, među kojima je bilo najviše mladih, stizali su u grupama po dvoje-troje, i bukvalno svi, bez izuzetka, u rukama su držali po žutu ružu, kao simbol privrženosti i prijateljstva, a u ovom slučaju i prerano prekinutog života. 

Marija Ćurčić

Screenshoot Youtube

Marija Ćurčić , Foto: Screenshoot Youtube

Takođe, do večne kuće ispratili su je i glumac Viktor Savić, muzičar Vojke Đans, maneken Vladimir Vuksanović, voditelj Drago Jovanović, Jelena i Aleksandar Gajšek i mnogi drugi.

Želela TV karijeru

Marija je rođena 15. avgusta 1993. u Beogradu, a zbog porekla iz Konga, za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Želela je da krene stopama svoje majke, koja je godinama radila na Televiziji Studio B, a trenutno radi na TV „Al Džazira“. Studirala je odnose s javnošću na Univerzitetu a postala TV lice sa 17 godina. U svetu manekenstva je od svoje 16. godine, otkad je snimila veliki broj reklama, spotova, a bila je i zaštitno lice pojedinih beogradskih klubova.

Beživotno telo pronašli su njeni roditelji, koji dva dana nisu mogli s njom da stupe u kontakt.

 

Komentari (2)

mimi

16.11.2018 09:47

Trebali su mediji da joj pomognu da se kod gradjana izgradi empaticnost i multikuturalnost prema ljudima koji pripadaju jednim delom i drugoj kulturu.Ali 90 te su bile godine krize i duhovnog budjenja.A jos je i radila u medijima.

Zi

17.11.2018 16:19

@mimi - U životu nisam ništa gluplje pročitao. Pobedila si!