Nives Celzijus
screenshot
Nives Celzijus

screenshot

Nives Celzijus, Foto: screenshot

Nakon što je snažan zemljotres pogodio Zagreb u nedelju u ranim jutarnjim satima, pevačica Nives Celzijus oglasila se na "Instagramu" i svojim pratiteljima poručila kako su ona i njena porodica

Sa svojom decom i sestrom izašla je u dvorište ispred kuće, a uspeli su uzeti ono najpotrebnije. Još uvijek su u šoku.

- A što vi radite danas? Mene je iz noćne more, bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur, probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Mar 20, 2020 at 12:16pm PDT

Snažan zemljotres magnitude 5,5 dogodio se danas u ranim jutarnjim satima, ali nakon njega bilo je niz slabijih. Oštećene su mnoge zgrade, putevi, automobili, katedrala... Neki su pevačici prigovorili zbog ponašanja.

- Kako imaš snage išta objavljivati i slikati se za mreže u ovoj situaciji?! - ljutito su je upitali jedni, dok su drugi konstatovali da je Nives samo imala nameru javiti se onima koji brinu za nju i dati im do znanja kako su se ona i njeni bližnji na vreme uspeli izaći iz kuće pre nego što ih je zadesilo veće zlo.

- Nives, uz tebe smo. Čulo se i kod nas koji nismo blizu Zagreba. Čuvaj djecu i sebe. Proći će i ovo, samo se nemojte grupirati jer zbog ovog nije nestao koronavirus - bio je jedan od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Mar 22, 2020 at 12:28am PDT