Luna i Marko
Dejan Briza/Alo!
Luna i Marko

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Iako im "ljubav cveta", Luna otkriva da još nisu spremni za venčanje.

"Nisam još uvek spremna za te velike korake, mlada sam, život je predamnom. Fokusirana sam na karijeru, a za decu ima vremena, polako", rekla je Đoganijeva.

"Upoznala sam njegove brojne bolje strane, one koje sam znala da poseduje, ali ih nije pokazivao u rijalitiju. Marko je predivan muškarac, koji je i te kako pažljiv i romantičan, pun emocija, koje ne voli da pokazuje, ali kad treba, on to i uradi", dodala je Luna.

Luna Đogani, Marko Miljković

E-Stock

 Foto: E-Stock

Marko, sa druge strane, kaže da se svađa sa devojkom samo kad je gladna:

"Dosta je staloženija i smirenija u spoljnom svetu, mnoge stvari su joj tamo nedostajale. Očekivao sam svašta kad smo izašli i pitao sam se da li će nam se složiti kockice. Ona je super, funkcionišemo odlično", kaže Marko i dodaje da je normalno da imaju poneku svađicu i problemčić, ali i da to brzo rešavaju.

Luna Đogani i Marko Miljković

e-stock

Foto: e-stock

Luna kaže da Miljković uopšte nije ljubomoran, kada se ona provokativno obuče, ali se Marko nije sa tim složio:

"Najjača si, najlepša si, smej se, odvali, lepotice, ti si moja", prepričava Đoganijeva kako je Marko podržava pred nastupe.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani i Anabela u svađi?! Neće da sluša majku, svega joj je preko glave?

 

Evo koja pevačica je prva kupila Luninu pesmu!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:45 "Nije mi žao" Andrej Atijas, Foto: printscreen Bivši očuh Lune Đogani, Andrej Atijas tvrdi da je on zaslužan za to što se blogerka nakon pobede u rijalitiju "Zadruga 2" dokopala baš pesme " Deveti krug" koja je za kratko vreme postala hit!