Nikolina Kovač i Saša Kapor
Alo!/N. Vujanović
Saša Kapor i Nikolina Kovač

Alo!/Marko Đoković

Foto: Alo!/Marko Đoković

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, lepa pevačica je na društvenim mrežama objavila da će ponovo postati majka, i to predivnom porukom u kojoj je otkrila i ime devojčice.

"Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto verujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša želja da postanemo roditelji jedne male princeze je na korak do ispunjenja. Draga naša devojčice, draga Nikoleta, čekamo te sa velikim nestrpljenjem", napisala je ponosno pevačica i uz to priložila predivnu fotografiju na kojoj se drži za trudnički stomak.

Nikolina Kovač

Printscreen

 Foto: Printscreen

Koliko je ovaj divan par strepeo da sve bude u redu i da čuvaju svoju najlepšu tajnu pokazuje i to da je Saša pre dva meseca došao na svadbu Milana Dinčića Dinče i novinarima rekao kako supruga nije sa njim jer ju je uhvatio neki virus pa mora da leži. Međutim, očigledno je Nikolina tada već bila u četvrtom mesecu, ali je par dolazak princeze ljubomorno čuvao za sebe.

Podsetimo, Nikolina i Saša već imaju sina Nikolaja koji ima šest godina, a koji je na svet došao samo dan posle svadbe roditelja.

Značenje imena Nikoleta:

Nikoleta je žensko ime u Srbiji. Često medjunarodno muško ime. Značenje: narod i pobeda. Ime se ne nalazi među najpopularnijih 100 ženskih imena u Srbiji.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!