DETALJI PLJAČKE KOJA JE DIGLA REGION NA NOGE: Nikolika Pišek otkrila šta je sve njoj i mužu nestalo iz vile: Od cifre vam neće biti dobro!

Strašno!

Nikolina Pišek
Foto: Screenshoot Youtube

Nikolina i Vidoje Ristović izbačeni su, tvrdi voditeljka, iz vile u Kaštelima, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra.

Vlasnik vile je nakon incidenta rekao da su mu "uništavali kuću", nakon čega je Nikolina hrvatskom portalu dalmatinskiporatl.hr dostavila snimke nastale te noći, a na kojima se vidi u kakvom je stanju nekretnina.

- Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete videti kako izgleda devastirani enterijer vile. Tako valjda želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 hiljada evra gotovine i dragocenosti koje su nam odneli iz vile. Tvrdim da je sve iscenirao kako bi se domogao vrednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena - kaže Nikolina aludirajući na vlasnika vile.

Nikolina Pišek
Foto: Screenshoot Youtube

- Ženu koja je trebalo da nam bude na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Vlasnik je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, enterijer i eksterijer pokriveni su video nadzorom - nastavila je.

Tri dana pre no što su nam sprečili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati pre našeg ček-auta, Vidoje je ukucao pogrešnu šifru u sef koji se zablokirao pa je vlasnik otključao sef i video šta je sve u njemu. Videla sam da se znaju sa obezbeđenjem, od njih nismo dobili nikakvu zaštitu. Rekli su da ne mogu zadirati u privatno vlasništvo. Podnela sam pritužbu na njihovo postupanje - objašnjava Pišek-Ristović.

Index.hr preneo je detalje o tome koliko su oštećeni Nikolina i Vidoje:

Insta
Foto: Printscreen/Index.hr

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

Nikolina je pozvala policiju, međutim, od njih nije bilo velike pomoći.

 

 BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi