SKANDAL U DOMU VESNE ZMIJANAC! Nikolija i Relja odjednom NAPUSTILI stan! Stalne nesuglasice su presudile! On to više nije hteo da trpi

Svako na svoju stranu.

Relja Popović i Nikolija Jovanović
Relja Popović i Nikolija Jovanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularni pevački par Nikolija Jovanović i Relja Popović napustili su stan na Voždovcu u kom su živeli sa pevačicom Vesnom Zmijanac, saznaje "Scena". Naime, između Vesne i Relje nastale su nesuglasice, koje tinjaju već duže vreme, te su doneli odluku da iznajme sopstveni stan u kojem će živeti sa ćerkicom Reom.

- Od momenta kada se Nikolija porodila, zajedno sa ćerkom i Reljom živeli su u stanu na Voždovcu. Sve vreme je sa njima živela Vesna koja im je bila uvek tu, da priskoči i pomogne oko bebe. Vesna je tokom proleća i leta uglavnom na Bukulji, pa su oni u tom periodu imali svoj mir. Međutim, svaki ponovni povretak Vesne u svoj stan donosio je nove nesuglasice - kaže izvor blizak porodici, i dodaje:

- Godinu i po dana otkada su započeli zajednički život, Nikolija i Relja su odlučili da napuste stan. Priča se da su imali nesuglasice, naročito Vesna i Relja. Nisu to bile žučne svađe, ali stalno se osećala tenzija. Relja je već duže vreme želeo da njih troje napuste stan i započnu samostalan život. Nikolija nije bila toliko za tu opciju, jer joj je značila majčina pomoć u čuvanju ćerke, ali relja više nije mogao da izdrži sa taštom.

Kako se saznaje, Vesni nije bilo pravo kada su joj saopštili da se sele, ali je i ona bila svesna da je tako bolje.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Nikolija i Relja su ozbiljno razgovarali o preseljenju i doneli odluku, koju su saopštili Vesni. Navikla je da provodi vreme sa unukom i nije bila srećna zbog toga, ali šta je tu je. Našli su stan u blizini centra grada i preselili se u njega, a trenutno s agencijom tragaju za nekretninom koju bi pazarili u narednom periodu. Znaju da je to ogromna investicija, ali ne žele da žive u Nikolijinom stanu na Vračaru, već žele da naprave svoju oazu mira - ističe izvor.

Da su Nikolija i Relja napustili stan, potvrdila je i Vesna.

- Da, oni su se preselili sada u stan i planiraju da kupe svoj.Vratila sam se da živim na Vračaru, više nisam na Voždovcu. NIsam gore, vratila sam se u svoj kraj. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - rekla je pevačica.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi