Nikola Rokvić
Printscreen/Instagram
Nikola Rokvić

Rajko Ristić/Alo!

Nikola Rokvić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nikola Rokvić ne krije da voli da vežba, pa ponekad posle napornog nastupa mu nije teško ujutru da ustane i odradi trening. Najviše voli da trenira u prirodi ali kada mu vreme to dozvoljava, nekad je prinuđen da vežba i u sopstvenoj zgradi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bojana i on vode zdrav život, te se svakodnevno trude da odrade trening ali i da vode računa o ishrani. Nikola je uradio vrlo jak trening - trčao je 60 spratova uz stepenice!

Nikola Rokvić

Printscreen/Instagram

Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram

To mu baš i nije prijalo objavio je na svom Instagram profilu, a ovaj snimak uznemirio je njegove pratioce kada su ga videli mokrog, bledog i sa podočnjacima. Međutim, kada je objasnio o čemu se radi, svima je odmah laknulo svima.

Nikola Rokvić

Printscreen/Instagram

Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram

Srbija ima ubedljivo najzgodnije voditeljke u regionu, a i šire! Koja zaslužuje titulu najlepše? (ANKETA)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:38 Odaberite najlepšu! Voditeljke, Foto: Alo! Bilo da vam ulepšavaju svako jutro, ili vas izveštavaju o najaktuelnijim vestima iz Srbije, inostranstva i šou-biza, jedno je sigurno - one su najlepša lica naših televizija. Budući da je prvo što gledaoci primete izgled, jasno je zašto prave lepotice vladaju našim televizijama.

BONUS VIDEO:

Bojana Ristivojević: Ovo je prava pozadina otkaza u rijalitiju "Parovi"!