"POSEBNO MESTO U SRCU" Nikola Rađen priznao da je i dalje zaljubljen u Anu Kokić!

"Jeste, istina je..."

Ana Kokić i Nikola Rađen
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Privatna arhiva

Vaterpolista Nikola Rađen (35) priznao je da je i dalje zaljubljen u svoju bivšu ženu, pevačicu Anu Kokić (36) i da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu, u popularnoj emisiji.

- Da li je istina da ste i dalje zaljubljeni u bivšu ženu, Anu Kokić - glasilo je pitanje, na koje je Nikola dao istinit odgovor.

- Jeste, istina je. Pa, u smislu da će ona uvek imati posebno mesto u mom srcu, jer je majka moje dece. Tako da... mislim da tu nema dileme - rekao je Nikola i istakao da je sa Anom u prisnim, prijateljskim odnosima.

Ana Kokić i Nikola Rađen
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Instagram

Vaterpolista je priznao i da su mu se mnoge žene sa javne scene svojevremeno nabacivale, a da je samo Ana uspela da ga zavede.

- Jeste, istina je. Bilo je nekih situacija gde su one na raznim nekim događajima probale da mi se približe, ali nisu uspele. Mislim, jeste jedna. Ali tad sam se oženio - rekao je Nikola.

Ana i Nikola sporazmno su se razveli u julu prošle godine nakon 10 godina braka. Njih dvoje imaju dve ćerke Niku i Teu.

- Da nije postojao lep i normalan odnos, mi ne bismo bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam, i uvek ću biti. On je otac moje dece i tako treba da bude - rekla je pevačica nakon razvoda.

Njih dvoje su dali zvaničnu potvrdu za javnost da će staviti tačku na svoj brak, prošle godine na Božić, nakon što su rekli svojim naslednicama da se razvode.

Ana Kokić i Nikola Rađen
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Privatna arhiva

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi